Vařené vejce a mascarpone s vinným želé
Recept ještě nebyl hodnocenVejce oloupeme a nakrájíme na velmi drobné kousky, sýr taktéž natrháme na drobno - je poměrně měkký. Osolíme, opepříme, přidáme papriku a pečlivě vejce i sýr vidličkou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vejce oloupeme a nakrájíme na velmi drobné kousky, sýr taktéž natrháme na drobno - je poměrně měkký. Osolíme, opepříme, přidáme papriku a pečlivě vejce i sýr vidličkou…
Doménou italské kuchyně jsou zejména těstoviny, připravené na spoustu různých způsobů. Recepty na ně jsou velice snadné a s použitím pár surovin zvládnete vykouzlit…
Jednoduchost přípravy tohoto pokrmu vás nadchne stejně tak jako jeho chuť. Brambory uvařené ve slupce jsou po rozkrojení naplněny lahodnou pomazánkou z másla a slané…
Polévka je grunt. A pokud je plná dobrých věcí, tak to platí dvojnásob. Využijte krátké, ale intenzivní sezóny chřestu a připravte doma lahodnou chřestovou polévku s…
Brambory omyjeme, nakrájíme podélně na šestinky či osminky podle velikosti, 10 min. povaříme či 5min. vlníme ve vhodné míse v MT na max.výkona. Tvaroh rozmícháme s 1…
Líčka opláchneme a osušíme. Pokud je potřeba, ještě je dočistíme, případně překrojíme a malinko paličkou na maso naklepeme. Do hlubší uzavíratelné nádoby dáme suroviny…
Plec opláchneme, osušíme, osolíme, opepříme a stáhneme provázkem, aby držela tvar. Jednu cibuli nakrájíme na kostečky a zbylé dvě na kolečka, jarní cibulku na špalíčky,…
Hlívu očistíme a natrháme na 2 cm nudličky, 1 šalotku a petrželku nakrájíme na drobno, kapii na nudličky, 1/2 šalotky na tenká kolečka. Kuřecí prsa lehce kotníky prstů…
Stehna opláchneme, osušíme, pořádně osolíme a opepříme. Slaninu pokrájíme na plátky, cibuli na kolečka, česnek a chilli papričku posekáme na drobno, brambory oloupeme a…
Směs na sekanou zalijeme 2 dcl vroucí vody, promícháme a necháme odpočinout. Mezitím nasekáme maso na malinké kousky (lze i umlít).Okořeníme, vsypeme houby (bez namáčení…
Do hrnce s osolenou vodou dáme skelety, prsa a vaříme na 95 °C cca 20 minut.Přecedíme přes čisté plátýnko do pomalého hrnce, (tak se zbavíme veškerého šumu) maso…