Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř červený - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 188 kJ / 284 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Křepelky v pikantním koření

Křepelky v pikantním koření

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Nejprve si připravíme křepelky. Očistíme je od případných zbytků peří. Pak ostrým nožem nařízneme podél prsní kosti, obrátíme na hřbet a rukou je přitlačíme, ony se…

Svíčková

Svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Typickou českou klasickou omáčkou, kterou podáváme při slavnostních příležitostech, je svíčková. Specifickou chuť smetanové omáčky utváří kořenová zelenina a citrónová…

kristyna g.

145 min

Ochucené oleje

Ochucené oleje

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Připravte si 3 lahvičky s víčkem. Do první dejte rozmarýn a pepř. Do druhé česnek, chilli a bazalku. A do třetí tymián, citronovou kůru a jalovec.Poté každou láhev…

Kančí medailonky s liškami

Kančí medailonky s liškami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso nakrájíme na plátky cca 1,5cm široké, osolíme a opepříme. Na pánvi s olejem je opečeme z obou stran, trvá to cca 2 minutky z každé strany. Můžeme i méně, pokud…

Pečený pstruh s citronem a bylinkami

Pečený pstruh s citronem a bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pstruhy omyjeme, osušíme a opatrně je nařízneme několika zářezy po obou bocích.V hmoždíři rozdrtíme několik kuliček červeného pepře. Ryby osolíme zevnitř i zvenku a do…

FreshBites

45 min

Rizoto s gyrosem

Rizoto s gyrosem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rýži uvaříme do měkka. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na hrubo a zpěníme na oleji, přidáme Gyros a ostatní koření, zamícháme a přidáme…

Pangasius v česnekové pastě

Pangasius v česnekové pastě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oba česneky nakrájíme nadrobno, osolíme, opepříme, přidáme vločky a olej, rozetřeme, nebo vložíme do hmoždíře a vytvoříme pastu. Filety pangase osušíme a potřeme z obou…

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více