Losos s rajčatovo-cizrnovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji zpěníme cibulku, pak česnek na plátky a poté plechovku cizrny bez nálevu a plechovku rajčat. Lososa nasolíme, posypeme citronovým pepřem a z každé strany…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na oleji zpěníme cibulku, pak česnek na plátky a poté plechovku cizrny bez nálevu a plechovku rajčat. Lososa nasolíme, posypeme citronovým pepřem a z každé strany…
Prsa naložíme. Napřed jejich kůži mírně nařízneme do mřížky. Do hmoždíře dáme sečuánský pepř, rozmarýn, tymián, zázvor, chilli semínka a rozdrtíme. Touto směsí potřeme…
Maso osolíme, opepříme, trochu pokapeme worcestrovou omáčkou a olejem. Takto necháme pár hodin odpočinout. Pak maso vyjmeme a rozpálíme pár kapek oleje na pánvi, kde…
Nejprve naložíme maso. Tentokrát jsem použila jen sůl a sečuánský pepř. Napícháme maso na špejli a osmahneme zprudka na troše oleje a másla aspon 3 minutky z každé…
Krásné jarní tagliatelle s pestem ze zeleného hrášku jsou hotové během chviličky a jejich chuť je jednoduše dokonalá. Slaďoučký hrášek a zakysaná smetana skvěle ladí s…
Omytý a osušený filet osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Necháme chvíli odpočinout. Na pánev kápneme olej a přidáme máslo. Do rozehřátého másla vložíme filet kůží…
Máte na zahrádce přebytek višní? Proměňte je v pikantní omáčku k masu, kterou si můžete zavařit a mít ji po ruce po celý rok. Skvěle se hodí k nakládání masa nebo jako…
Maso obereme a nakrájíme. Dáme do kastrůlku sádlo a orestujeme maso. Okořeníme solí, pepřem a rozmarýnem. Vedle v kastrůlku si rozehřejeme trochu oleje a přidáme…
Nejprve na oleji restujeme nakrájenou na jemno šalotku. Krátce opečeme, přidáme na jemno nakrájený česnek a promícháme. Přidáme rýži a asi minutku mícháme. Poté přidáme…
Rozpálíme si olej a vložíme nakrájená jatýrka. Opečeme, přidáme česnek na plátky a pak směs nakrájených barevných paprik s cibulí. Vše restujeme a zakápneme worcestrem a…
Očištěné maso nakrájíme na nudličky, dáme do uzavíratelné misky, přidáme lžíci rybí a lžíci ústřicové omáčky. Dobře promícháme a necháme v chladu chvilku odležet. Zatím…
Rýži uvaříme do měkka.Na pánvičce si rozpálíme olej, přidáme cibuli, pak česnek a nakonec mleté maso. Okořeníme solí, pepřem a kurkumou.Pak přidáme žampiony. Restujeme…
Čočka je prostě klasika, kterou nemůžete vynechat - dokonale si ji vychutnáte nejen na Nový rok, ale kdykoliv budete mít chuť. Spolu podávaná dokonale připravená kachní…
Kombinace šťavnatého kuřecího masa, pikantního kysaného zelí a výrazného koření vytváří jídlo, které potěší milovníky tradiční domácí kuchyně i ty, kdo hledají něco…
Jehněčí maso neodmyslitelně patří k velikonočnímu stolu, ale v dnešní době si jej můžeme dopřát po celý rok. Tato delikatesa si zaslouží pozornost a péči – jemné…