Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 931 kJ / 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,12 g |
Tuky | 15,35 g |
Vláknina | 2,86 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve naložíme maso. Tentokrát jsem použila jen sůl a sečuánský pepř.
Krok 2: Napícháme maso na špejli a osmahneme zprudka na troše oleje a másla aspoň 3 minutky z každé strany. Maso vyjmeme, dáme do alobalu, uzavřeme a vložíme na cca 6 minutek do rozpálené trouby.
Krok 3: Do výpeku přidáme oříšek másla, protlak, koření, zalijeme vínem. Necháme zredukovat a nakonec přidáme bílé fazole v rajčatové omáčce a česnek.
Krok 4: Provaříme a dochutíme oregánem. Podáváme s pita chlebem.
Zveřejněno 26. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový špíz s pikantními fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBQl
Moje poznámka
Vepřový špíz s pikantními fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBQl
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 15 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 15 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 15 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelková bublanina
alexjdubec před 3 minutami
Babiččiny šunkofleky
Darwin před 15 minutami
Čínský okurkový salát
mertice před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 1 hodinou
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 2 hodinami
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 13 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 14 hodinami
Maková náplň
lucyb před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřový špíz na víně,
panenka s pikantnima fazolema,
vepřový špíz
Suroviny:
panenka vepřová,
sůl,
pepř sečuánský,
fazole červené v rajčatovém nálevu,
česnek,
koření ďábelské,
koření oregáno,
protlak rajčatový,
víno bílé
Komentáře (3)