Slzovka se zeleninovou směsí
Slzovka, jedna z nejstarších bezlepkových plodin je nedílnou součástí tradiční čínské medicíny. Je známá také jako Jobovy slzy nebo "bezlepkové kroupy". Je bohatá na bílkoviny, vlákninu a minerály, což z ní dělá ideální základ pro lehký, ale sytý pokrm.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 914 kJ / 1 414 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,00 g |
| Tuky | 102,07 g |
| Vláknina | 20,23 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,74 g |
| Sacharidy | 63,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slzovka se zeleninovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73A28
Moje poznámka
Slzovka se zeleninovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73A28
Nejnovější recepty
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 3 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 5 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 7 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocná buchta ze zakysané smetany
Kratule před 7 minutami
Kuřecí čína
Frantiti před 1 hodinou
Česnekové krevety
Bohunka123 před 1 hodinou
Smažené nudle (podle Vietnamce)
EvaEvaEva před 2 hodinami
Růžičková kapusta se sýrem
DitaB před 2 hodinami
Klášterské řezy
Petronilka před 2 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
e.markova před 3 hodinami
Jablkový koláč s tvarohem
trvanlivost před 3 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
pribrska před 4 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 4 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá bílá,
paprika,
rajče,
cibule,
pórek,
mrkev,
cuketa,
olej,
pasírované rajčata,
sýr gouda,
pažitka,
pepř mletý,
sůl,
koření gyros,
koření na grilovanou zeleninu,
bujón zeleninový,
tymián,
koření oregáno,
pepř,
koření nové koření
Komentáře (1)