Chřest se sýrovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenPalačinky plněné povařeným chřestem, podávané přelité smetanovou omáčkou se slaninou a uzeným sýrem, jsou rozhodně netradiční kombinací chutí, kterou si můžete dopřát v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Palačinky plněné povařeným chřestem, podávané přelité smetanovou omáčkou se slaninou a uzeným sýrem, jsou rozhodně netradiční kombinací chutí, kterou si můžete dopřát v…
Perlička patří v kuchyni mezi méně známou drůbež, což je veliká škoda. Její maso je chuťově mezi bažantem a kuřetem a skvěle se hodí na pečení. Naplňte ji nádivkou a…
Kachna s perníkovou nádivkou, to je pečínka jedna báseň. Nasládlá vůně perníkového koření a švestek se bude linout celým bytem, až budete tuto dobrotu péct. Buďte však…
Připravte si jednoduché jarní jídlo ze zeleného chřestu, hrášku, jarní cibulky a na másle opečené šunky s pršutem. Díky rychlému zpracování na pánvi si jednotlivé…
Tato polévka s hráškem je doplněná o množství další zeleniny, takže je plná vitamínů. Orestovaná šunka jí dodává výrazný chuťový rozměr. Zahuštění není třeba – polovina…
Skvělý tip, jak zpracovat cuketu jinak. Chutný cuketový mozeček se slaninou, vejci a cibulkou. Rychlá, sytá a jednoduchá večeře, která překvapí svou chutí i milovníky…
Lehké, barevné a chutné veganské pohoštění z plátků cukety plněných sušenými rajčaty, olivami a směsí z tofu. Skvělá volba na letní stůl i jako originální předkrm…
Z cuketového těsta upečete voňavý základ, který připomíná bramborák, a navrch přidáte oblíbené suroviny jako u pizzy. Vyzkoušejte třeba rajčata, papriky, sýr či bylinky.…
Gobova juha je vydatná a voňavá polévka, která patří k pokladům slovinské kuchyně. Připravuje se z čerstvých nebo sušených hub, často se zjemňuje smetanou a podává s…
Další z tipů na rychlé jídlo. Těstoviny a jemná houbová omáčka s vinnou klobásou a výrazným parmazánem, to vše zjemněné smetanou, jsou ingredience, které v žádném…
Hřibová smaženice s kuskusem je jednoduché a syté jídlo, které potěší i rychlou přípravou. Hříbky se orestují na másle s cibulkou, přidá se kuskus, vejce a trocha koření…
Klasika české kuchyně, která nikdy nezklame. Voňavé křupavé maso se krásně doplňuje se sladkokyselým zelím s šťavnatými jablíčky, zatímco nadýchaný knedlík dokonale…