Osvěžující pomazánka z kyseláčů

Pomazánky Doba přípravy: pár minut 11 názorů

Pomazánky Doba přípravy: pár minut 11 názorů

Suroviny

300 g kyselých ryb zavináčů
80-100 g čerstvého másla
1 menší cibule
pepř
sůl
citron
zelená petrželka nebo naťová cibulka

Postup přípravy receptu

  1. Rybu vykostíme a umeleme nebo rozmačkáme řádně vidličkou. Máslo utřeme do pěny, přidáme rybu, drobně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a zakápneme citrónovou šťávou. Zdobíme zelenou petrželkou nebo naťovou cibulkou.

Poznámka od kuchařky

Pomazánka je velmi osvěžující. Já jsem si udělala domácího kyseláče z kapra. Použila jsem na jednohubky a milovníci ryb si pošmákli.

Zdroj: ekucharka.cz

Komentáře k receptu Osvěžující pomazánka z kyseláčů

Tématické fráze: pomazánka z kyselých ryb pomazánka z kyselé ryby pomazánky z kyselých ryb pomazanka z kyselych ryby pomazanka z kyselích ryb recept pomazánka z kyselé ryby pomazanka z kyselych rybicek pomazanka z kyselich ryby kyselé ryby na jednohubky pomazánka s kyselých ryb pomazénka z kyselých ryb pomazánky kyselých ryb pomazanka zkyselych ryby jednohubky kyselou s rybou kyselá ryba jednohubky pomazánkaz kyselych ryby ponazanka z kysekych ryb kyselé ryby kysela pomazanka z ryb pomazánka z kyselé ryby zavináč