

Osvěžující pomazánka z kyseláčů
Suroviny
- 300 g kyselých ryb zavináčů
- 80-100 g čerstvého másla
- 1 menší cibule
- pepř
- sůl
- citron
- zelená petrželka nebo naťová cibulka
Postup přípravy receptu
Rybu vykostíme a umeleme nebo rozmačkáme řádně vidličkou. Máslo utřeme do pěny, přidáme rybu, drobně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a zakápneme citrónovou šťávou. Zdobíme zelenou petrželkou nebo naťovou cibulkou.
Poznámka od kuchařky
Pomazánka je velmi osvěžující. Já jsem si udělala domácího kyseláče z kapra. Použila jsem na jednohubky a milovníci ryb si pošmákli.
Zdroj: ekucharka.cz
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Osvěžující pomazánka z kyseláčů
-
Mám plnou papulu slin a dobře mi tak
Toto můžu
+12
-
Ta by mi jistě chutnala
-
-
-
jůůůů, no to se mi moc líbí, kyselé ryby já mám ráda, zkusím
-
Ty brďo, kyselé rybky..Pavlovův reflex!
-
zítra ozkouším
-
ukládám
-
Ivetko, bezvadná pomazánka, která musí být osvěžující, jak má v názvu
. Dávám ti 4.bod
-
V týchto horúcich dňoch skvelá vec!
-
krásně, čistě, jednoduše
a dobrá pomazánečka je na chlebíku