Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželka zelená - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Makrela s nivou na pomerančích

Makrela s nivou na pomerančích

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ryby omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. V kastrolku rozpustíme máslo, přidáme k němu česnek utřený se solí a necháme ho rozvonět. Pomeranč rozpůlíme a z poloviny…

Smažené překvapení

Smažené překvapení

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Žampióny opláchneme, vylomíme nožičku a klobouček žampiónu vydlabeme (viz foto) nejlépe malou lžičkou. Oloupanou cibuli nakrájíme najemno a na oleji orestujeme do…

Bulky tety Julky

Bulky tety Julky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Do mísy prosejeme obě mouky, dáme malou lžičku soli, podravku a promícháme.Pak do této sypké směsi uděláme důlek, vlijeme zmlazené droždí, poprášíme moukou a necháme…

Čabajkové nadívané kuře

Čabajkové nadívané kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Omyté a očištěné kuře si mezi prsíčky rozpůlíme, tak že se nám otevře jeho dutina. POZOR! nepůlíme celé, ale jen mezi prsíčky! Takto rozpůlené kuře v dutině osolíme a…

cardanka

90 min

Krémová kuřecí polévka s nudlemi

Krémová kuřecí polévka s nudlemi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Před vařením polévky je dobré si předvařit kuřecí maso jen v osolené vodě s pár kuličkami pepře a trochou vegety. Po uvaření vyjmout maso, nechat vystydnout a pokrájet. …

salmi

35 min

Lososový steak s černým rybízem

Lososový steak s černým rybízem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Losos je snad nejoblíbenějším druhem ryby a chutná i těm, kteří rybám běžně neholdují. V letním období jej můžete připravit na grilu, v alobalu, ovoněný bylinkami a s…

Jenda1

30 min

Grilovaný Mořan s bylinkami

Grilovaný Mořan s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mořan zlatý, zvaný též pražma královská je ostnoploutvá ryba, žijící ve Středozemním moři. Staří Řekové tuto rybu zasvětili bohyni lásky Afroditě. Vy si z této…

suslajda

26 min

Jarní brambory

Jarní brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Umyté brambory ve slupce nakrájíme na kostky, dáme do pekáče a pečeme asi 3/4 hodiny, ke konci pečení potřeme pastou z utřeného česneku a oleje, úplně nakonec přidáme na…

Pstruzi, zapečení s hlívou a brambory

Pstruzi, zapečení s hlívou a brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Ze pstruhů, kuchyňsky očištěných, odstraníme páteř, rozevřeme je, osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Na povrchu pstruhy posypeme špetkou uzené papriky. Ryby …

1 24 25 26 27 28

Naposledy jste si prohlédli