Buřty na pivě s kečupem
Recept ještě nebyl hodnocenNeoloupané špekáčky podélně rozkrojíme na půlky. Položíme je na plech řeznou stranou dolů.Cibuli nakrájíme na plátky nebo na kolečka a poklademe na špekáčky. Česnek…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Neoloupané špekáčky podélně rozkrojíme na půlky. Položíme je na plech řeznou stranou dolů.Cibuli nakrájíme na plátky nebo na kolečka a poklademe na špekáčky. Česnek…
Pečená žebra jsou skvělou pochoutkou nejen na oběd, ale také na oslavu nebo třeba k pivu. Jednotlivé kousky žeber jsou nejprve uvařené s kořením doměkka. Následně je…
Pečená vepřová žebra, to je přímo hitparáda. A když je necháte dostatečně odležet v lahodné marinádě, o to větší chuťový zážitek vás čeká. V našem receptu nesmí chybět…
Masové kuličky pečené na paprikách, cibuli a rajčatech, zalité pivní marinádou, chutnají výborně s dušenou rýží i čerstvým chlebem. Příprava zabere zhruba hodinu a…
V kastrole rozškvaříme špek, přidáme nakrájenou cibuli a sádlo a opečeme do hněda. Přidáme na kostky nakrájené maso, sůl, pepř a orestujeme. Přidáme papriku, gulášové…
Kdo by neměl rád šťavnaté a křehké kuřecí řízky v křupavé strouhance? Díky naložení masa v jogurtové marinádě toho dosáhneme snadno. Místo smažení použijeme zdravější…
Není to guláš ani perkelt, ale pochází ze stejného kraje. Pivovarský tokáň přišel z Maďarska a chutná skoro svátečně. Tradičně se připravuje z hovězího masa, ale…
Mezi klasiku české kuchyně patří oblíbené vepřo, knedlo, zelo, kterou však můžeme připravit trochu jinak. Kořeněné plátky bůčku upečeme v jednom pekáčku společně se…
Pokud se chcete cítit jako na dovolené u moře, připravte si rybu na grilu, třeba s lehkým zeleninovým salátkem. Maso z makrely je navíc tučnější, takže nebude suché, ale…
Ti, kdo patří mezi milovníky aromatických sýrů, určitě ocení tuto netradiční úpravu kombinace dvou z nich - výrazných syrečků a jemnějšího camembertu. Nejlépe si …
Bramboráky jsou ukázkové jídlo našich babiček, jak z mála vykouzlit velikou dobrotu. Utlouct se po nich můžeme, hlavně když jsou čerstvě vyndané z pánve, horké a křupavé…
Šťavnaté vepřové plátky potřené česnekem, položené na vrstvě cibule, jablka a beraních rohů pečeme podlité vodou smíchanou s hořčicí. Výborné pečené maso zalité šťávou…
Máte rádi neobvyklé chutě? Tak si s námi zkuste připravit tuto křehoučkou a šťavnatou nakládanou krkovičku, pomalu pečenou v pikantní marinádě s medem a pivem. Jako…
S návratem teplejšího počasí se můžeme těšit i na vůni ohně a grilovaných dobrot. Skvěle chutná například kuře se zlatou křupavou kůrčičkou. Grilujeme ho nadívané, v…
Pekáček si vymázneme olejem(sádlem) a naskládáme si plátky anglické slaniny. V hrnci si na oleji osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme zelí, kmín, nakrájená rajčata,…
Kuřecí maso je nejčastěji servírované maso, proto jistě oceníte tip na jakoukoliv obměnu. Vyzkoušejte náš recept na kuřecí rošťáky. Díky pivní marinádě se bude maso…
Čerstvé mléko z mlékomatu nebo od farmáře nalijeme do kastrolu nebo do plastové nádoby a necháme na teplém místě asi dva dny zkysnout. Zkyslé mléko, pokud je v plastu,…
Plátky krkovice naklepeme, opepříme a osolíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Smícháme jí v míse s pivem, solí, pepřem, hořčicí, cukrem a vložíme připravené…
Chcete ochutnat vepřové nožičky? Vyzkoušejte tento recept. Nožičky nejprve uvařte, poté je potřete kořením rozmíchaným v oleji, v pekáčku podlijte pivem a upečte.…
Poctivý guláš z hovězího masa se nikdy neomrzí. Každá rodina má svůj generacemi osvědčený recept, na který nedá dopustit. My pro vás máme speciální přípravu - maso…
Hledáte tipy na rychlý a chutný oběd? Vyzkoušejte tyto kuřecí rarášky. Kuřecí maso nejprve marinujeme v těstíčku z piva, hořčice a sójové omáčky a pak smažíme. Rarášky v…
Máte doma milovníka piva a přemýšlíte, co uvařit na oběd? Pokud nechcete dělat stále dokola pár vyzkoušených receptů, zkuste něco nového - pivovarskou pochoutku. Spojení…
Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do pekáčku. Osolíme, opepříme, posypeme sušeným česnekem (můžete samozřejmě použít lisovaný česnek). Přidáme 2 lžíce hořčice a…
Receptů na bramboráky jsou stovky. Každá kuchařka pokládá ten svůj za nejlepší a taky záleží na zvyku každého z nás. Přesto je dobré si občas zkusit něco nového, co vás…