Africký hrnec
Recept ještě nebyl hodnocenAfrický hrnec je vydatný a aromatický pokrm, který vás přenese na africký kontinent prostřednictvím své bohaté a pestré chuti. Tento recept kombinuje různé druhy masa,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Africký hrnec je vydatný a aromatický pokrm, který vás přenese na africký kontinent prostřednictvím své bohaté a pestré chuti. Tento recept kombinuje různé druhy masa,…
Jednoduché špízy připravíme během pár minut. Díky slanině nejsou játra suchá. Na špízy přidáme i cuketu, papriku, cibuli a žampiony. Podáváme je ozdobené restovaným…
Ptačinec žabinec je rostlina s bílými kvítky, která dokáže potrápit nejednoho zahrádkáře. Zároveň ale obsahuje mnoho vitamínů. Využijeme ji v karbanátcích plněných vejci…
Zapečené knedlíky s rajčaty nabízejí skvělou možnost, jak využít zbylé knedlíky a vytvořit z nich nové, chutné a originální jídlo. Tento pokrm je ideální jako hlavní…
Tento pokrm je ideální volbou pro milovníky asijské kuchyně. Nudle jsou doplněny barevnou směsí zeleniny, jako jsou pórek, hrách, papriky a cukety, které dodávají nejen…
Těstoviny jsou dobrou volbou ať už jako oběd nebo večeře. Hrachové těstoviny mají navíc tu výhodu, že jsou bohaté na vlákninu. Podáváme je s restovanou zeleninou,…
Kuřecí polévka ze hřbetů přijde vhod téměř v každém ročním období. Na podzim, při prvních sychravějších dnech, nám spolehlivě pomůže s bojem proti nachlazení, v zimě zas…
Jedním z neoblíbenějších českých jídel je bezesporu guláš, Připravte jeho letní obměnu, s typickou letní čerstvou zeleninou ze zahrádky. Guláš plný nejen masa, ale také…
Není od věci čas od času odlehčit náš jídelníček. Kuskus je opravdu snadný na přípravu, je výživný a opravdu zasytí. Podávat ho můžete na různé způsoby. Vyzkoušejte jej…
Klasické české pokrmy si nikdo nedovede představit bez dušeného zelí. Zkoušeli jste však zelí z kedlubny? Má příjemně nasládlou chuť, voní po česneku a hodí se k…
Shmaky směs se zeleninou a smetanou je lahodný a krémový pokrm, který nabízí výživnou alternativu pro milovníky vegetariánské kuchyně. Tato směs spojuje šmakouna …
Vegetariánské rizoto se zeleninou má díky ghí máslovou chuť i vůni a díky přidaným taveným sýrům je krásně krémové. Bylinky dodávají pokrmu úžasné aroma. Tento snadný…
Tyto slané koláčky jsou skvělé jako netradiční a lahodné pohoštění pro návštěvy. Drobné koláčky ze sýrového těsta naplníme pórkovou směsí, zalijeme mascarpone a…
Nalaďte se na podzimní náladu krémovou dýňovou polévkou. Sladkou chuť dýně doplňuje výrazný pórek. Polévku servírujete pro zjemnění zakápnutou smetanou a ozdobenou…
Čas od času není od věci připravit si oběd bez masa. Zapečené žampióny, plněné zeleninovou směsí a sýrem, jsou plné chuti a můžete je podávat jako samostatný pokrm nebo…
Dostali jste domácího králíka? Nevíte co se skeletem, droby a zbylými kostmi? Uvařte jedinečnou zadělávanou polévku. Sytou, výživnou a velmi chutnou. Pokud dodržíte náš…
Chcete-lí se blýsknout luxusním pokrmem před rodinou, zkuste kuře po vracovsku. Do křupava upečené kuře na vrstvě lahodné, se smetanou připravené zelenině, je radost na…
Jemná a křehká štika zabalená do plátků slaniny chutná výborně. Pečeme ji spolu s dýní, mrkví a pórkem a podáváme s vařenými bramborami. Nasládlá zelenina ke štice pěkně…
Hovězí vývar plný zeleniny s nadýchanými šunkovými knedlíčky vás zasytí a krásně prohřeje. Příprava knedlíčků vyžaduje trochu zručnosti, ale na chuti se vám to určitě…
Pokud máte chuť na luxusní pečeni z vepřového bůčku, postupujte podle našeho receptu. Výsledkem přípravy bude šťavnatý, propečený a chutný kus masa. Doplňte ho dobrou…
Vydatná bramborová polévka na jejíž přípravu stačí běžně dostupné základní suroviny, je jako stvořená pro sychravé večery. Krásně zahřeje, provoní byt a dokonale zasytí.…
Milovníky aromatických olomouckých tvarůžků zajisté potěší tento recept na jednohubky s pomazánkou z tohoto nízkotučného sýru. Připravit je můžete k jakékoliv…
Jednoduché a rychlé jídlo připravíme na pánvi z hub a zeleniny. Žampiony a hlívu ústřičnou můžeme případně nahradit lesními houbami. Pokrm láká k ochutnání pěknými…
Dobře omytý pórek nakrájíme na půlkolečka. V hrnci rozpustíme plátek másla, vhodíme nakrájený pórek a necháme ho orestovat skoro dozlatova.Cizrnu scedíme a přidáme k…