Kuřecí trikolora
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso je velmi snadné na přípravu a proto je oblíbenou surovinou. Lze z něj však připravit i velmi netradiční pokrm. Třeba tato tříbarevná nádivka pečená ve formě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí maso je velmi snadné na přípravu a proto je oblíbenou surovinou. Lze z něj však připravit i velmi netradiční pokrm. Třeba tato tříbarevná nádivka pečená ve formě…
Masovou směs s kari jistě připravujeme pravidelně. Ozvláštnit se dá kořením, různými druhy zeleniny a nebo třeba také špetkou tradičního japonského čaje matcha. Omáčce…
Vychutnejte si nezvyklou kombinaci pečeného kuřete, zeleniny a zajímavé makové omáčky, zjemněné rýžovou smetanou. Řepa, batát i mrkev získají pečením výraznější chuť a…
Z kuřecího masa můžete připravit spoustu různých pokrmů. Nejoblíbenější jsou směsi různých tradičních, ale i netradičních chutí. Kuřecí prsa se smetanovou omáčkou, která…
Pivo a hermelín neodmyslitelně patří k letním grilovačkám. Napadlo vás někdy použít tyto dvě suroviny k přípravě oběda? Nás ano, a proto pro vás máme recept na výborné…