Lasagne s krůtím (kuřecím) masem a dvěma omáčkami
Recept ještě nebyl hodnocenTyto lasagne s masem a dvěma omáčkami jsou lahodným a sytým pokrmem, který potěší milovníky italské kuchyně. Tento recept spojuje šťavnaté maso s klasickými vrstvami…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tyto lasagne s masem a dvěma omáčkami jsou lahodným a sytým pokrmem, který potěší milovníky italské kuchyně. Tento recept spojuje šťavnaté maso s klasickými vrstvami…
Tento recept nabízí skvělou alternativu k běžným zapečeným pokrmům a je ideální pro ty, kdo hledají bezlepkovou variantu plnou vlákniny a vitamínů. Kombinace jáhel a…
Toto jídlo díky pestrým barvám zaujme na první pohled. Cuketu, rajčata a anglickou slaninu posypeme sýrem a ke konci pečení zalijeme smetanovou zálivkou. Pokrm můžeme…
Maso je marinované v aromatické směsi koření, což mu dodává výraznou chuť a křehkost. Omáčka z vybrané zeleniny je vařena do lahodné konzistence a doplněna zakysanou…
Bramborový džuveč s vepřovým masem je lahodné a syté jídlo, které kombinuje šťavnaté vepřové maso s bramborami, paprikami a rajčaty. Tato tradiční balkánská specialita…
Tuto lehkou letní večeři připravíme z mrkve, rajčat a cukety. Mrkev, připravená na másle, se dobře hodí k cuketě a šťavnatým rajčatům. Zapečená zelenina s rozpuštěnou…
Na oleji necháme zesklovatět cibuli. Přidáme na kousky nakrájené rajče, kapii, česnek, balsamico, sojovou omáčku, feferon, naložený zelený pepř, chvíli opékáme,…
Patisony jsou velmi zdravé a můžeme je připravit na mnoho způsobů. Skvělé jsou plněné mletým masem a zapečené v troubě. Podávat je můžeme s omáčkou z pečených rajčat a…
Ve zdravém a vyváženém jídelníčku nesmí chybět ryby, které jsou bohaté na spoustu zdraví prospěšných látek. Maso z makrely je tučnější a obsahuje hodně bílkovin. Makrela…
Připravte si lehoučký a nadýchaný ledový salát s rajčaty, cibulí a česnekem. Pikantní chuť salátu dodá zálivka z francouzské hořčice. Salát podávejte samostatně nebo…
Z úrody lilků, rajčat a paprik můžeme připravit výbornou pečenou směs, která se hodí na topinky i jako příloha k pečenému masu. Pečení chuť zeleniny dobře zvýrazní,…
Oblíbené hranolky povětšinou připravujeme z brambor, avšak existuje spousta různých alternativ. Připravit je můžete i z kedlubny, obalené v trojobalu a usmažené krásně…
Říká se, že pro přípravu hovězího masa potřebujete mít zkušenosti. Nebojte se pustit do našeho receptu i pokud jste začátečník, postup je snadný a výsledek vynikající.…
Tento recept je inspirovaný balkánskou kuchyní, kde se střetávají pestré ingredience a aromatické koření. Příprava v jednom pekáči zajišťuje jednoduchost přípravy.…
Shmaky směs se zeleninou a smetanou je lahodný a krémový pokrm, který nabízí výživnou alternativu pro milovníky vegetariánské kuchyně. Tato směs spojuje šmakouna …
Tato výbornou zeleninovou směs podáváme namazanou na topinkách. Připravíme ji z restované zeleniny, kterou následně vaříme do zhoustnutí. Skvělou chuť směsi dodává lilek…
Tento lehký pokrm je plný pestré zeleniny a dobrých chutí. Opečené plátky krůtího masa podáváme se zeleninovou směsí na způsob francouzského ratatouille, která díky…
Když se na zahrádce vydaří a úroda nám přeje, máme co dělat, abychom plody upotřebili. Třeba zrovna zralá rajčata můžeme podusit a pak krátce ve sklenicích zavařit.…
Italské cannelloni se obvykle plní náplní a poté zapečou. Jako náplň použijeme směs smetanového sýra, vejce a mangoldových listů. Cannelloni zapečeme s rajčatovou…
Čerstvá rajčata ze zahrádky mají sice dlouhou sezonu přes léto, nicméně v zimě jistě oceníme jejich chuť v podobě čatní nebo marmelády. Jedna verze je základní s kořením…
Čerstvá rajčata ze zahrádky mají sice dlouhou sezonu přes léto, nicméně v zimě jistě oceníme jejich chuť v podobě čatní nebo marmelády. Jedna verze je základní s kořením…
Metodou sous-vide můžeme nachystat maso, které získá chuť a zachová si šťavnatost. Připravit porce můžeme i pár dní předem a mít tak základ pro luxusní oběd, či…
Tato marmeláda ochucená rumem je lahodná a netradiční pochoutka, která spojuje sladkost zralých rajčat s jemným nádechem rumu. Rajčatová marmeláda je skvělá jako příloha…
Tato vydatná polévka, nabízí chuť jemně vařených brambor, šťavnatých rajčat, krémových fazolí a aromatické bazalky. Je ideální pro chladnější dny, kdy zahřeje a zasytí…