Zapečené těstoviny s rajčaty, cuketou a mrkví
Recept ještě nebyl hodnocenTento recept spojuje oblíbené těstoviny s čerstvými rajčaty, cuketou a mrkví, které se předem orestují s česnekem pro zvýraznění jejich chutí. Směs se následně zasype…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento recept spojuje oblíbené těstoviny s čerstvými rajčaty, cuketou a mrkví, které se předem orestují s česnekem pro zvýraznění jejich chutí. Směs se následně zasype…
Krůtí směs s cuketovým ragú je lehké a zdravé jídlo plné chutí, ideální pro rychlý oběd nebo večeři. Kombinace libového masa a sezónní zeleniny potěší nejen milovníky…
Cizrna na italský způsob je voňavý a lehký pokrm plný chutí. Rajčata, olivy a bylinky dodají cizrně výraznou chuť, pórek a česnek ji zjemní. Před podáváním se vše posype…
Špagety s olivami a parmazánem zvládnete připravit během chvilky, a všichni si pochutnají. Než se uvaří těstoviny, stihnete připravit omáčku. Pak už stačí vše jen…
Rajčata,okurky,cibuli nakrájet na kousky,kuličky hroznového vína nakrájet na půlky,přidat šťávu z limetky,cukr,sůl,trochu vody a všechno promíchat
Připravte veskrze lehký a k trávení šetrný pokrm. Chutné roládky z libového drůbežího masa plněné vaječnou omeletkou a šunkou vyhovují redukčnímu dietnímu režimu,…
Čeká vás důležitá oslava, bujará party, dámský dýchánek či pánská sešlost? Připravte obložené chlebíčky s lahodnou pomazánkou, které budou vítaným pohoštěním a pomohou…
Žampiony oloupeme a odstraníme nohu. Potřeme zvenku i zevnitř olivovým olejem. Na olivovém oleji orestujeme na malé kousky nakrájené maso, které osolíme.Přidáme…
Těstíčko si připravíme tak, že do misky dáme mouku, vejce, pivo a metličkou rozmícháme, trochu osolíme. Ze žraloka vyřízneme opatrně páteř, osolíme, opepříme, polijeme…
Těstoviny spaříme, necháme asi 3 minuty, pak dáme koření z pytlíčků i olejíček.Rajčata a okurky nakrájíme na kostičky, přidáme slitou kukuřici, přidáme těstoviny,…
Kuskus připravíme podle návodu na obalu, jen s tím rozdílem, že do vroucí vody na jeho přípravu přidáme nejenom bylinkovou kostku, ale i kousek másla a mraženou kukuřici…
Ochutnejte tuto výbornou kombinaci červené čočky, rajčat a papriky. Zeleninu krátce podusíte, přidáte čočku, ochutíte bazalkou a na závěr zahustíte tak, aby vznikla kaše…
Ljutenica je tradiční balkánská ochucovací pasta připravená ze zralé plodové zeleniny. Dochucená je do pikantní chuti podle vlastní úvahy připravujicího kuchaře. Výborná…
Pomazánka z pečeného lilku je lahodným a zdravým způsobem, jak si vychutnat plnou chuť této oblíbené zeleniny. Jemně pečený lilek se spojí s česnekem, olivovým olejem a…
Tento salát je lehká a zdravější varianta tradičního bramborového salátu, která nabízí svěží chuť bez zbytečně těžkých přísad. Místo klasické majonézy se často používá…
Marináda a maso: Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na kostky. Zázvor a česnek nastrouháme. V misce promícháme všechny suroviny a nakonec přidáme maso. Marinádu s masem…
Domácí příprava pizzy je velmi jednoduchá, navíc na ni můžeme dát cokoliv, přesně podle naší chuti. Při přípravě z jogurtového těsta nemusíme čekat na vykynutí a pizza…
Bulharská čočka je sytý a voňavý pokrm, ve kterém se jemná červená čočka snoubí se sladkou paprikou, rajčaty a kousky uzeného masa. Aromatické bylinky a koření dodávají…
Do kameninové nádoby dáme olej, cibuli, česnek zlehka zesklovatět, maso (nakrájené na plátky zhruba 1,5 cm), které opečeme, přidáme zeleninu, protlak, ostatní…
Velké zelné listy stažené z hlávky zelí spaříme vařící vodou, aby byly plastické a připravíme náplň z masa.Do míchaného mletého masa dáme vajíčko, kopr, nasekanou…
V pekáčku na másle opečeme na čtvrtky nakrájené očištěné žampiony, cibuli a kapii. Zalijeme sojovou omáčkou a necháme na mírném plameni vařit. Rajčata spaříme …
Ve slané vodě uvaříme do středně měkka květák, poté slejeme vodu, rozšťoucháme, osolíme, opepříme, přidáme kmín a drcený muškátový oříšek. Zatímco se vařil květák, na…
Sušené švestky namočíme do jablečné šťávy a přidáme skořici. Maso opečeme na oleji, osolíme, opepříme, zeleninu nakrájíme na kostičky a přidáme k masu, opečeme. Přidáme…
Brambory uvaříme ve slupce. Brokolici krátce povaříme. Rajčata pokrájíme na malé kostky, pórek na kolečka a česnek na plátky. Připravíme si zapékací mísu, kterou…