 
	
Domácí paštika z vepřových jater
Recept ještě nebyl hodnocenDomácí játrovou paštiku nechystáme v kuchyni denně, protože výroba je trochu pracnější. Přesto se odhodlejte a zkuste ji připravit podle našeho receptu. Podávat ji…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 761 kJ / 899 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 99,00 g | 
| – nasycené | 48,00 g | 
| – nenasycené | 50,00 g | 
| –– mononenasycené | 40,00 g | 
| –– polynenasycené | 10,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 90 mg | 
| Sodík | 2 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			 
	
Domácí játrovou paštiku nechystáme v kuchyni denně, protože výroba je trochu pracnější. Přesto se odhodlejte a zkuste ji připravit podle našeho receptu. Podávat ji…
	
			 
	
Podchlazené maso nakrájíme na kostičky (aby se vešly do mlýnku). Plec nameleme šajbou č.8 a sádlo šajbou č.3. (Každý to může umlít jak chce. Záleží na každém, jakou…
	
			 
	
Sádlo umeleme na masovém mlýnku na hrubo.Cibuli pokrájíme na drobno a česnek usekáme.Vše i s kořením v míse promícháme, zakryjeme celofánem a necháme odležet do druhého…
	
			 
		
	
			 
		
	
			