Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Flíčky se zelím

Flíčky se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Flíčky se zarestovaným hlávkovým zelím a osmaženou cibulkou jsou rychlé, snadné a moc dobré. Hotové jídlo stojí sotva pár korun na porci a je velice variabilní. Dle…

toprecepty.cz

40 min

Kolínka v klobásovém zelí

Kolínka v klobásovém zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jídlo jako stvořené pro chladné zimní dny. Těstoviny se zelím ze spíže a pikantní paprikovou klobásou vás zahřejí a zasytí, navíc při jejich přípravě nemusíte trávit…

mika59

35 min

Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na zvěřinový guláš nedají mnozí z nás dopustit. Použít můžete maso srnčí, dančí i jelení. Dejte mu však dostatek času, aby se mohly chutě správně propojit s kořením a…

Handour

110 min

Bramboráky se sýrem

Bramboráky se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Máte rádi bramboráky? Tyto jsou upečené v troubě, omaštěné sádlem a kromě brambor v nich najdete celer, kousky anglické slaniny, hermelín a také medvědí česnek. Chutná a…

hosta

40 min

Kadlíkův kopřivový špenát

Kadlíkův kopřivový špenát

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jaro je pomalu za dveřmi. Příroda se krásně zazelená a pomalu začínají růst mladé kopřivy a medvědí česnek. Tyto dvě jarní byliny v kuchyni naleznou pestré využití.…

Kadlik

60 min

Segedínský závitek

Segedínský závitek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Segedínský guláš je oblíbeným jídlem všech generací. Co si ale místo šťavnatých masových kostek připravit masové závitky?Náplň ze zelí, směsi paprik, cibule a uzeného…

Handour

75 min

Mazanec podle Mišky Kuličky

Mazanec podle Mišky Kuličky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční velikonoční bochánek se dříve lišil podle toho, pro koho se pekl. Pro čeledíny byl z obyčejného kynutého těsta, pro návštěvy se těsto obohatilo rozinkami a…

MiskaKulicka

180 min

Jehněčí na červeném víně

Jehněčí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jehněčí na červeném víně je pomalu tažené maso s bohatou a voňavou omáčkou. Víno dodá jehněčímu masu hloubku chuti a dlouhé vaření zajistí, že maso zůstane krásně…

alekli

110 min

Kachní stehno s dýní

Kachní stehno s dýní

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pečená kachní stehna jsou skvělou volbou pro sváteční oběd. Nemusíme je vždy podávat jen se zelím, výborně chutnají i s pestrou směsí podzimní zeleniny, kterou stačí…

poslirecept

90 min

Zelné listové šátečky

Zelné listové šátečky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Listové těsto je skvělé na přípravu sladkých i slaných dobrot. Křehké vrstvičky těsta je ideální zkombinovat s výraznější náplní - vyzkoušejte třeba tuto šťavnatou…

poslirecept

60 min

1 110 111 112 113 114 172

Naposledy jste si prohlédli