Pohanka na různý způsob
Recept ještě nebyl hodnocenPohanka začíná být v dnešní době oblíbenou potravinou pro její cennou výživovou hodnotu. Pohanka je přirozeně bezlepková a obsahuje důležité vitamíny, bílkoviny a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pohanka začíná být v dnešní době oblíbenou potravinou pro její cennou výživovou hodnotu. Pohanka je přirozeně bezlepková a obsahuje důležité vitamíny, bílkoviny a…
Pohanka začíná být v dnešní době oblíbenou potravinou pro její cennou výživovou hodnotu. Pohanka je přirozeně bezlepková a obsahuje důležité vitamíny, bílkoviny a…
Pohanka začíná být v dnešní době oblíbenou potravinou pro její cennou výživovou hodnotu. Pohanka je přirozeně bezlepková a obsahuje důležité vitamíny, bílkoviny a…
Čočku propláchneme a dáme vařit s vývarem, kmínem, kurkumou a solí. Po asi pěti minutách přidáme párky nakrájené na kolečka. Vaříme dalších 10-15 minut do změknutí …
Šťavnatá a voňavá roláda z vepřové krkovice naplněná aromatickou směsí čerstvých bylinek, hořčice a česneku, je nejlepší s vařeným nebo šťouchaným bramborem nebo…
Vepřové maso si nakrájíme na kousky. Na zhruba 20 g sádla si osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli do zlatova. Přidáme papriku a za stálého míchání chvilku osmahneme…
Pomalý hrnec je v kuchyni velkým pomocníkem. Díky jeho pomoci připravíte vždy krásně křehké a rozpadající se maso, které si zachová svoji šťavnatost. Neváhejte a potěšte…
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso, osolíme a opepříme a trochu osmahneme.Podlijeme menším množstvím horké vody a 20 min dusíme.Pak doplníme kečupem na zahoustlou…
Brambory omyjeme a dáme vařit do studené vody asi 30 minut od bodu varu. Scedíme a necháme je vychladnout. Cibuli nakrájíme na kostičky a na sádle osmažíme dozlatova.…
Krkovičku nakrájíme na kousky velikosti soust nebo použijeme odřezky, osolíme a opepříme. V hluboké pánvi rozehřejeme sádlo a opečeme rychle kousky masa, přidáme na…
Nadýchané kynuté sádlové koláčky, plněné tvarohovou nebo povidlovou náplní, posypané křupavou drobenkou, původem z Valašska nejen skvěle vypadají, ale i chutnají a vašim…
Maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme přidáme bobkový list, hřebíček, pepř a nové koření.Vaříme asi hodinu, podle kvality masa.Mezitím zvlášť uvaříme červenou…
Porce pečeného kuřete s divokým kořením jsou na přípravu velmi jednoduché a chutnají prostě božsky. Slušet jim to bude s bílým i červeným zelím a bramborovým knedlíkem.…
Maso nakrájíme na kostky velikosti sousta a osolíme. Cibuli a česnek oloupeme, bůček nakrájíme na kostičky. Do pánve dáme bůček a s kouskem sádla vyškvaříme. Přidáme…
Toužíte po denně čerstvých rohlících, ale máte obavu z jejich přípravy? Tak to jste narazili na správný recept. Tyto bleskové rohlíky z pár surovin zvládne i začátečník.…
Pokud fandíte vyváženému stravování a jídlům plným zeleniny i bílkovin, určitě vyzkoušejte tuto rýži s kuřecím masem a pečenou zeleninou. Rýže pečená v remosce získá…
Zbylo vám pár krajíců chleba a rodina má hlad nebo už jste chtěli starší chleba vyhodit? Nejdříve vyzkoušejte tento jednoduchý recept na křupavé placičky s česnekem a…
Vepřové maso a kysané zelí k sobě skvěle pasují, a proto je využijte v tomto receptu. Pomalým dušením s kořením a bylinkami získáme dokonalé spojení chutí a maso, které…
Hřib pravý patří k nejchutnějším a nejhodnotnějším houbám našich lesů, proto jej vybíráme do pokrmů, ve kterých jeho jemná chuť nejlépe vynikne. Výborný je v této…
V zimních měsících přijdou vhod sytá a horká jídla, nejlépe připravovaná v jednom hrnci. Dušené hovězí kostky se zeleninou jsou šťavnaté a maso se na talíři krásně…
Kdo ještě neznáte tarhoňu, určitě vyzkoušejte tuto chutnou rychlovku. Tarhoňa jsou drobné nočky z nudlového těsta, které se skvěle hodí k masu. V tomto receptu je…
Nevíte co s cuketou? Zkuste jí přidat k bramborám a udělat výborné knedlíčky, které skvěle doplní omáčku, nebo pečené maso. Mohou se podávat i samotné s osmaženou…