Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřová kýta na hrášku

Vepřová kýta na hrášku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pomalý hrnec je v kuchyni velkým pomocníkem. Díky jeho pomoci připravíte vždy krásně křehké a rozpadající se maso, které si zachová svoji šťavnatost. Neváhejte a potěšte…

hekute

220 min

Kančí po cikánsku

Kančí po cikánsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na větší kousky, zhruba 4x4 cm, osolíme, potřeme utřeným česnekem. Pekáč vymažeme sádlem a vložíme na něj maso. Posypeme sladkou i pálivou paprikou,…

JanaDorazinova

100 min

Bramborové placky s cibulí Videorecept

Bramborové placky s cibulí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bramborové placky s přídavkem nivy a smažené cibulky zachutnají jako sytá příloha, ale i jako samostatné jídlo. Ke sklenici piva budou chutnat i zapřísáhlým vyznavačům…

cathleen

25 min

Pikantní kančí guláš

Pikantní kančí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Rozpustíme sádlo a cibuli, nakrájenou na drobno, orestujeme do hněda. Přidáme maso, nakrájené na větší kousky a necháme zatáhnout.Přidáme protlak a po krátkém…

Vepřový tokáň

Vepřový tokáň

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso nakrájíme na nudličky. Na sádle dorůžova osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, rajský protlak a podlijeme vínem.Přidáme nakrájené maso, osolíme,…

manek380

90 min

Jihočeská krajkovice

Jihočeská krajkovice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vařené i syrové brambory oloupeme a nastrouháme najemno. V tekutině rozpustíme droždí. Škvarky nebo slaninu nebo uzené rozpečeme na sádle a necháme vychladnout.Z mouky,…

Jihočeská krajkovice

Jihočeská krajkovice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vařené i syrové brambory oloupeme a nastrouháme najemno. V tekutině rozpustíme droždí. Škvarky nebo slaninu nebo uzené rozpečeme na sádle a necháme vychladnout.Z mouky,…

Bramborový guláš z bedel

Bramborový guláš z bedel

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Houby a brambory očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nahrubo. Do hluboké pánve dáme rozehřát sádlo a osmažíme cibulku, přidáme česnek,…

Škvarkový koláč (placky)

Škvarkový koláč (placky)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Škvarky jsou oblíbenou zabijačkovou pochoutkou a mají mnoho využití. Jedním z nich je škvarkový koláč, který můžete konzumovat samotný, nebo jako přílohu k dršťkové či…

recepty73

65 min

Škvarkový koláč (placky)

Škvarkový koláč (placky)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Škvarky jsou oblíbenou zabijačkovou pochoutkou a mají mnoho využití. Jedním z nich je škvarkový koláč, který můžete konzumovat samotný, nebo jako přílohu k dršťkové či…

recepty73

65 min

Ledvinky na smetaně

Ledvinky na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Ledvinky na smetaně jsou tradiční české jídlo, které spojuje jemně připravené vepřové ledvinky s lahodnou smetanovou omáčkou. Tento pokrm vyniká svou bohatou chutí a je…

Karel1234

90 min

Jíška do zásoby, na potom

Jíška do zásoby, na potom

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jíška do zásoby je výborný pomocník v kuchyni. Domácí jíška je určitě lepší a zdravější než kupovaná a časově vás příliš nezatíží. Stačí si vzpomenout včas a udělat jí…

cathleen

30 min

Jíška do zásoby, na potom

Jíška do zásoby, na potom

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jíška do zásoby je výborný pomocník v kuchyni. Domácí jíška je určitě lepší a zdravější než kupovaná a časově vás příliš nezatíží. Stačí si vzpomenout včas a udělat jí…

cathleen

30 min

Přesbidlo

Přesbidlo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z hrubé mouky, žloutku, mléka a soli vypracujeme těsto a necháme ho asi hodinu odpočinout.Mezitím připravíme brambory (oloupat, pokrájet a uvařit).Když jsou brambory…

Hovězí guláš III

Hovězí guláš III

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční hovězí guláš potřebuje dostatek péče a hlavně času na přípravu a následné proležení, aby se chutě rozvinuly. Ne vždy ale máme tolik času nebo energie, a proto…

alus.s

60 min

Kachní plněná roláda

Kachní plněná roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pokud chceme připravit kachnu pro více strávníků, pak je ideální volbou z ní udělat roládu. Kuřecí játra a uzené maso dodají roládě na objemu a ještě vylepší její chuť.…

Jaromira18

160 min

1 17 18 19 20 21 173

Naposledy jste si prohlédli