Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Debrecínská polévka

Debrecínská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sytá polévka s chutnými debrecínskými párky může posloužit jako samostatné jídlo. Hodí se třeba k výživnější večeři nebo k lehkému obědu. Pokud k polévce přidáme čerstvé…

Vánočka s kysanou smetanou

Vánočka s kysanou smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vánočka, plná rozinek, mandlí a brusinek, upletená z devíti pramenů, má svým tvarem symbolizovat děťátko zavinuté v peřince. Díky zakysané smetaně v těstě vám vánočka…

suslajda

87 min

Pivní vrabci

Pivní vrabci

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřové pečené na pivu je starobylý recept, kterým i v dnešní době potěšíte své strávníky. Lahodná chuť nejlépe vynikne s tradiční přílohou ve formě knedlíků. Ať již…

Dooga

70 min

Zabíjačkový smažák

Zabíjačkový smažák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Krkovička pečená v jednom pekáči společně s vepřovými droby, cibulí a kořením bude zlatým hřebem každých vepřových hodů. Hotový zabíjačkový smažák můžete i zavařit do…

Spuname

150 min

Guláš SPECIÁL

Guláš SPECIÁL

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Poctivý guláš z hovězího masa se nikdy neomrzí. Každá rodina má svůj generacemi osvědčený recept, na který nedá dopustit. My pro vás máme speciální přípravu - maso…

Jenda1

120 min

Hovězí kostky po znojemsku

Hovězí kostky po znojemsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí kostky po znojemsku jsou osvědčenou stálicí české kuchyně, která nikdy nezklame. Šťavnaté maso dušené do měkka v jemně pikantní omáčce s nakládanými okurkami si…

Hovězí kostky po znojemsku

Hovězí kostky po znojemsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí kostky po znojemsku jsou osvědčenou stálicí české kuchyně, která nikdy nezklame. Šťavnaté maso dušené do měkka v jemně pikantní omáčce s nakládanými okurkami si…

Sádlová kolečka s marmeládou

Sádlová kolečka s marmeládou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Ze surovin vypracujeme těsto, které dáme na hodinu odpočinout do lednice.Potom tvoříme malé kuličky, které dáme na plech vyložený pečicím papírem. Vařečkou uděláme v…

Irule

50 min

Hrachová kaše jinak

Hrachová kaše jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hrachová kaše nemusí vždy připomínat školní jídelnu. Hrách povaříme s celerem, zahustíme jíškou, zjemníme smetanou a ochutíme parmazánem. Kaši podáváme posypanou…

mika59

90 min

Mleté maso s tarhoňou a zeleninou

Mleté maso s tarhoňou a zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tarhoňa si zvolna razí cestičku do našich kuchyní. Je velmi jednoduchá na přípravu a má všechny výhody těstovin. Ochotně přijme chuť masa, koření a zeleniny. Při…

mika59

45 min

Vydatná zelňačka

Vydatná zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud neholdujete rybí polévce, vyzkoušejte k štědrovečerní večeři připravit tradiční zelňačku. Opravdu vydatná polévka kombinuje chyť kysaného zelí, uzeného vývaru,…

kacka

80 min

Kološvarák podle tety Hedy

Kološvarák podle tety Hedy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Tradiční pokrm maďarského původu, který si získal místo i v české kuchyni. Vrstvy mletého masa, kysaného zelí, rýže a smetany se při zapečení spojí do sytého jídla…

clupmi

130 min

Ondráš pečený v troubě

Ondráš pečený v troubě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kdo by neznal Ondráše, kuřecí řízek v bramborovém těstíčku, ozvláštněný o aromatický hermelín. Těsto je příjemně okořeněné česnekem, cibulí a provoněné majoránkou.…

mika59

65 min

Zabíjačkové brambory

Zabíjačkové brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte chuť na rozpečenou jitrnici se zelím a brambory, ale není čas stát u plotny? Zkuste navrstvit plátky brambor, jitrnici nebo prejt a kysané zelí do pekáče. Pak už…

mika59

100 min

Nastavovaná kaše

Nastavovaná kaše

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Dle návodu na sáčku uvaříme krupky. Uvaříme brambory a s mlékem vyšleháme klasickou bramborovou kaši. Salám pokrájíme na kostičky a osmahneme na sádle. Do hotové…

Šumavský závitek

Šumavský závitek

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Maso nakrájíme na plátky, nařízneme kraje, naklepeme ,osolíme, opepříme, potřeme slabě plnotučnou hořčicí. Na každý plátek položíme plátek anglické slaniny, proužek…

Antonie Richter

105 min

1 19 20 21 22 23 177