Kynuté koláče s drobenkou
Recept ještě nebyl hodnocenVyužijte pomoci domácí pekárny a připravte si skvělé kynuté koláče posypané křupavou drobenkou. Naplnit je můžete třemi různými náplněmi dle vlastní chuti. Dáte přednost…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Využijte pomoci domácí pekárny a připravte si skvělé kynuté koláče posypané křupavou drobenkou. Naplnit je můžete třemi různými náplněmi dle vlastní chuti. Dáte přednost…
Klasika, která zahřeje na duši i na talíři! Hovězí dušené na zelenině je pokrm, který spojuje šťavnaté maso a bohatou chuť zeleninového základu. Dlouhé dušení zaručí…
Pohanka začíná být v dnešní době oblíbenou potravinou pro její cennou výživovou hodnotu. Pohanka je přirozeně bezlepková a obsahuje důležité vitamíny, bílkoviny a…
Pohanka začíná být v dnešní době oblíbenou potravinou pro její cennou výživovou hodnotu. Pohanka je přirozeně bezlepková a obsahuje důležité vitamíny, bílkoviny a…
Pohanka začíná být v dnešní době oblíbenou potravinou pro její cennou výživovou hodnotu. Pohanka je přirozeně bezlepková a obsahuje důležité vitamíny, bílkoviny a…
Dokonalého, šťavnatého a dozlatova upečeného kolena dosáhnete marinováním a povařením v nálevu. Uvařené koleno pak upečete a nakonec zapečete s medovou marinádou.…
Obyčejný recept na hovězí guláš z kližky je důkazem toho, že v jednoduchosti je krása. Guláš, který voní osmaženou cibulkou, majoránkou a česnekem, má plnou masovou chuť…
Pokroutky neboli kraple jsou drobné smažené pečivo ze snadného těsta, podobného palačinkovému. Příprava je velmi jednoduchá a budete potřebovat pouze základní suroviny.…
Jíška do zásoby je výborný pomocník v kuchyni. Domácí jíška je určitě lepší a zdravější než kupovaná a časově vás příliš nezatíží. Stačí si vzpomenout včas a udělat jí…
Jíška do zásoby je výborný pomocník v kuchyni. Domácí jíška je určitě lepší a zdravější než kupovaná a časově vás příliš nezatíží. Stačí si vzpomenout včas a udělat jí…
Nejdříve dáme vařit vývar, dáme vody jen tak, aby vše bylo zalité a vaříme cca hodinku. Na sádle vyškvaříme slaninu, přidáme pokrájenou cibuli na kousky a po chvíli i…
Plátky masa naklepeme z obou stran mezi fólií.Každý plátek lehce osolíme, opepříme a na každý rozetřeme 2 lžičky obyčejné plnotučné hořčice. Poklademe plátky šunky a…
Zbylo vám pár krajíců chleba a rodina má hlad nebo už jste chtěli starší chleba vyhodit? Nejdříve vyzkoušejte tento jednoduchý recept na křupavé placičky s česnekem a…
Téměř bez práce, s pomocníkem jménem pomalý hrnec, připravíte skvělý nedělní oběd, po kterém se vaší rodině budou dělat boule za ušima. Krásně šťavnatá vepřová plec na…
Křehký řízek z kuřecích prsou s vůní indického koření, lehce pikantní a usmažený dozlatova v sýrovém těstíčku. Lákavá a chutná obměna tradičního českého pokrmu. Usmažte…
Klobásu rozdělte na 3 díly a každý kousek stočte do pevného šneka a propíchejte špejlí. V remosce nechte rozpálit sádlo, na kterém osmahnete klobásy z každé strany 3…
Vše naporcujeme tak, jak to máme rádi, na kostičky, na kolečka ... atd.. :-) Rozehřejeme v hrnci sádlo, nebo olej, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, chvilinku…
Květák je velmi oblíbená a u nás snadno dostupná zelenina. Pokud hledáte změnu od tradičně smaženého květáku, vyzkoušejte tyto placičky. Nadrobno nakrájený květák…
Nejprve si připravíme zelí. Do hrnce na rozehřáté sádlo dáme cibuli, zasypeme moukou a usmažíme zásmažku. Jakmile cibule s moukou začne zlátnout, odstavíme z ohně a…
Jelení kýtu si nakrájíme na plátky, potřeme utřeným česnekem, posypeme kořením na zvěřinu, osolíme, opepříme.Zabalíme do potravinové fólie a necháme v chladu odležet,…
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a vložíme do hrnce na rozehřáté sádlo. Opečeme, zakápneme worcesterem.Měkké maso vyjmeme, do výpeku dáme na jemno…
Česneková polévka - neboli úkrop nebo oukrop - je oblíbená česká klasika. Ochutnejte tuto z rozmixovaných brambor, díky kterým vás dobře zasytí. Čerstvá petrželka a…
Šťavnaté vepřové plátky potřené česnekem, položené na vrstvě cibule, jablka a beraních rohů pečeme podlité vodou smíchanou s hořčicí. Výborné pečené maso zalité šťávou…
Hrachová kaše nemusí vždy připomínat školní jídelnu. Hrách povaříme s celerem, zahustíme jíškou, zjemníme smetanou a ochutíme parmazánem. Kaši podáváme posypanou…