Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřová plec na hořčici

Vepřová plec na hořčici

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Z kousku libové vepřové plece vykouzlíte díky lahodné omáčce dokonalý pokrm. Karamelizovaná cibulka udělá s omáčkou divy a skvěle ladí s hořčicí a smetanou. Pak je jen…

Colombo65

60 min

Čevapčiči podle starých kuchařek Videorecept

Čevapčiči podle starých kuchařek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čistá chuť kvalitního masa nejlépe vynikne v čevapčici bez zbytečných přísad. Stačí najemno nakrájená cibule, sůl, pepř a trocha balkánského koření čubrica. Dozlatova…

zizala

25 min

Vinná klobása na zelí s bramborem

Vinná klobása na zelí s bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Klasika české kuchyně, která vyniká svou výraznou chutí a vydatností. Šťavnatá klobása s jemným vínovým nádechem se skvěle doplňuje s kysaným zelím a vláčnými brambory,…

jipohe

90 min

Minutkové tenké vepřové nudličky

Minutkové tenké vepřové nudličky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Očištěné maso z kýty nakrájíme přes vlákno na tenké plátky a z nich ještě nakrájíme tenké nudličky. Mírně osolíme, opepříme a promícháme.Do rozpálené hluboké pánve dáme…

Vepřový plátek na žampionech

Vepřový plátek na žampionech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Připravte si na oběd vepřový plátek na žampionech, který spojuje chuť šťavnatého vepřového masa s vůní a chutí žampionů. Lahodnou omáčku můžete doplnit rýží, knedlíkem…

k.radulka

75 min

Tvarování rohlíků

Tvarování rohlíků

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na dílky a z každého uděláme bulku. Necháme je asi 10 minut kynout.Bulku rozválíme do tenkého oválu. Srolujeme ho do rohlíku, při…

Česnekové bagety

Česnekové bagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Z vlažné vody, cukru a droždí necháme vzejít kvásek. Mouku prosejeme, přidáme sůl a kvásek a zpracujeme. Přidáme vlahé sádlo a vypracujeme nelepivé těsto. Přikryjeme…

mika59

50 min

Guláš na černém pivu

Guláš na černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tento výborný guláš připravíme z cibulového základu a vepřového masa doměkka podušeného v rajčatovém protlaku a černém pivu. Dochutíme ho česnekem a chilli, které dodá…

Pohanka na různý způsob

Pohanka na různý způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pohanka začíná být v dnešní době oblíbenou potravinou pro její cennou výživovou hodnotu. Pohanka je přirozeně bezlepková a obsahuje důležité vitamíny, bílkoviny a…

eva hubova

45 min

Pohanka na různý způsob

Pohanka na různý způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pohanka začíná být v dnešní době oblíbenou potravinou pro její cennou výživovou hodnotu. Pohanka je přirozeně bezlepková a obsahuje důležité vitamíny, bílkoviny a…

eva hubova

45 min

Pohanka na různý způsob

Pohanka na různý způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pohanka začíná být v dnešní době oblíbenou potravinou pro její cennou výživovou hodnotu. Pohanka je přirozeně bezlepková a obsahuje důležité vitamíny, bílkoviny a…

eva hubova

45 min

Ragú z divočáka

Ragú z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v…

Květáková polévka obyčejná

Květáková polévka obyčejná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Květák opláchneme, rozebereme na růžičky, zalijeme vodou a dáme vařit jen do poloměkka. Vyjmeme ho z vody a dáme do misky. Do druhého hrnku dáme sádlo a nakrájenou…

Jaromira18

30 min

Nadýchané čokořezy s mandlemi

Nadýchané čokořezy s mandlemi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejjednodušší buchty jsou zkrátka ty nejlepší. Důkazem jsou tyto čokořezy. Základem pro těsto je lahodný kefír, který buchtu zvláční. Chuť jí pak dá výrazná skořice,…

cathleen

55 min

Bůčkový guláš

Bůčkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli a česnek na drobno a kozí rohy na kousky. Brambory nastrouháme na jemno.Na sádle orestujeme cibuli do zlatova a před koncem…

mika59

85 min

Špecle s uzeným a špenátem

Špecle s uzeným a špenátem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Špecle májí svůj původ v německy mluvících zemích. Jedná se o podlouhlé těstoviny, podobné haluškám, a můžete si je snadno vyrobit doma. V obchodě jsou k dostání v…

zposta

40 min

Hluchec

Hluchec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Slaná bramborová buchta, vonící po majoránce, česneku a slanině, to je hluchec. Skutečné rodinné stříbro, které si můžete připravit i vy, a to snadno podle následujícího…

Hanna

65 min

1 20 21 22 23 24 177