Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ždímané sádlové těsto

Ždímané sádlové těsto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Suroviny dáme do pekárny (tekuté, tuhé) a použijeme program Těsto. Hotové vytáhneme, propracujeme, rozdělíme na 5 dílů, z každého uděláme bulku a necháme asi 15 minut…

Zapečený květák

Zapečený květák

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

K přípravě zapečeného květáku podle tohoto receptu nám stačí jen několik surovin. Předvařený a rozmačkaný květák smícháme s ostatními přísadami a zapečeme dorůžova.…

Tlačené makové koláče

Tlačené makové koláče

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ve vodě rozmícháme lžičku cukru, všechno droždí a asi lžíci mouky (vše z přichystaného, odváženého množství) a 30 minut necháme kvásek pracovat.Zatím si připravíme…

Králík se smetanovou omáčkou

Králík se smetanovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Stehna prošpikujeme a osolíme. Na sádle zprudka opečeme z obou stran a vložíme do menší zapékací nádoby.Zalijeme vývarem tak, aby maso bylo ponořené. Přidáme na klínky…

RubyRom

150 min

Hovězí tokáň s tarhoňou

Hovězí tokáň s tarhoňou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na sádle zvolna smažíme dorůžova drobně nakrájenou cibuli a česnek, vhodíme maso nakrájené na kostky a opečeme. Osolíme a opepříme, přidáme protlak, zasmahneme,…

Falešná zabíjačková polévka

Falešná zabíjačková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Narozdíl od pravé, tmavé "prdelačky" se při přípravě polévky podle tohoto receptu obejdeme bez vepřové krve. Kroupy si můžeme den dopředu namočit do vývaru, přes noc…

janky3

130 min

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a štědře posypeme zázvorem.Cibuli oloupeme, nakrájíme a orestujeme na sádle dozlatova. Přidáme maso a po obou stranách…

RubyRom

80 min

Dušičky a kosti Videorecept

Dušičky a kosti

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Počátkem listopadu snad každý z nás vzpomíná na své milé, kteří tu již s námi nejsou. Naše prababičky kdysi dávno pekly v tyto slavnostní dny kynuté pečivo s názvem…

cathleen

155 min

Falešný "segedín" z cukety Videorecept

Falešný "segedín" z cukety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Dostali jste cuketu? V období cuket se hodí každý recept na zpracování těchto úrodných krasavic. Nenápadná dýně se příjemně vnutí k vůni masa, česneku, papriky a…

mika59

50 min

Hodolanská omáčka mojí babičky

Hodolanská omáčka mojí babičky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mezi olomoucké speciality nepatří jen tvarůžky. Ochutnejte tuto sladkokyselou mléčnou omáčku podávanou s vařenými bramborami, opečenými buřty, vařenými vejci a…

RubyRom

70 min

Frankfurtská rychlovka

Frankfurtská rychlovka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Frankfurtskou polévku připravíme snadno a rychle z pár surovin, které možná najdeme i doma v zásobách. Cibulový základ osmažený na sádle, párky a sladká paprika dodávají…

Chlebajez

21 min

Konfitovaná hovězí líčka

Konfitovaná hovězí líčka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí líčka na červeném víně jsou jednou z největších delikates. Libové maso z líček je ještě jemnější než hovězí kližka, má výraznou chuť a je šťavnaté. Neexistuje…

rebeka

320 min

Koblihy z Moravy

Koblihy z Moravy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Čerstvě usmaženým koblihám, které jsou plněné marmeládou a navrchu krásně pocukrované, prostě nejde odolat. Nejčastěji se připravují v období masopustu, ale dopřát si je…

Jana Hamzova

40 min

1 53 54 55 56 57 172

Naposledy jste si prohlédli