Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso v cuketové omáčce

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 11. 2018 16:23

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 788 kJ / 1 144 kcal
Bílkoviny127,36 g
Tuky56,44 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 440 mg
Sodík 534 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy28,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omáčka není úplně hladká, přece jen je tam cuketa cítit. Kdo chce hladkou, musí maso vytáhnout a omáčku promixovat, ale myslím, že to není vůbec nutné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso recepty cuketa recepty omáčka z vepřového masa recepty z vepřového masa omáčky recepty omáčky z vepřového masa recepty z cukety vepřové maso s cuketou omáčky k masu vepřové maso recepty omáčky recepty s cuketou vepřové maso na omacku omáčka s vepřovým masem vepřové s cuketou veprove maso vepřové maso s omáčkou - recept cuketova omacka s z vepřového masa recepty z masa recept na vepřové maso vepřová masa recepty

Suroviny: plec vepřová, cuketa, cibule, hořčice hrubozrnná, paprika sušená sladká, sádlo, smetana, kmín mletý, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, vývar

TopRecepty.cz

Vepřové maso v cuketové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZQ9J