Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pletenec z koblihového těsta

Pletenec z koblihového těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Chystáte se dělat koblihy, ale přemýšlíte, jak je ozvláštnit? Co takhle vytvořit z kynutého těsta pletence? Z těsta vytvoříte válečky a ty vzájemně propletete a usmažíte…

anous

130 min

Brambory pečené se škvarky

Brambory pečené se škvarky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Brambory oloupeme, nakrájíme na větší kusy a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Trvá to asi deset minut (podle velikosti).Smícháme sádlo s utřeným česnekem, paprikou a…

mika59

35 min

Kváskové placky pana hajného

Kváskové placky pana hajného

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tyto placky možná kdysi voněly v nejedné hájence. Hub býval v lese i v hájence vždy dostatek, i kus uzeného se v komíně nebo ve spíži našel. Kváskové placky jsou snadné,…

cathleen

80 min

Kváskové placky pana hajného

Kváskové placky pana hajného

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tyto placky možná kdysi voněly v nejedné hájence. Hub býval v lese i v hájence vždy dostatek, i kus uzeného se v komíně nebo ve spíži našel. Kváskové placky jsou snadné,…

cathleen

80 min

Grahamové rohlíky

Grahamové rohlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Grahamové rohlíky obsahují tolik celozrnné mouky, že je použití trochu jiného postupu nutností, aby byly pěkně nakynuté. Pak je i takový tmavý rohlík s 80 % celozrnné…

cathleen

192 min

Sádlo z domácí pekárny

Sádlo z domácí pekárny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Domácí pekárna je skvělým pomocníkem v kuchyni. Připravit v ní můžeme mnohem více věcí, než jen pečivo. Například pomocí programu Marmeláda lze udělat v domácí pekárně…

Verunka R

190 min

Meteník z pekáčku

Meteník z pekáčku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tento slaný kynutý koláč pochází ze Slovenska a kombinuje chuť kysaného zelí a voňavého uzeného bůčku. Meteník chutná skvěle teplý i zastudena a můžeme ho nabídnout…

cathleen

60 min

Pivní bůček na způsob rillettes

Pivní bůček na způsob rillettes

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřová pochoutka, typická pro francouzskou kuchyni, to jsou rillettes! Aby se maso krásně rozpadalo a všechny ingredience se prolnuly, doporučujeme vařit v tlakovém…

mika59

75 min

Játra "cibulajdy"

Játra "cibulajdy"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zapneme si troubu na předehřátí.Játra opláchneme, osušíme, nakrájíme na 2cm plátky a lehce poprášíme pepřem.Očištěné brambory nakrájíme na cca 3-4cm kolečka, cibuli na…

Anna Kocikova

55 min

Guláš na jedničku

Guláš na jedničku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Připravit dobrý guláš není těžké. Stačí použít dostatek cibule a nechat masu při dušení dost času, aby bylo měkké a šťavnaté. Kromě sladké papriky přidáme i trochu ostré…

IvanDunda

170 min

Králík na rozmarýnu a bílém víně

Králík na rozmarýnu a bílém víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí maso je velmi chutné a jemné. Aby nebylo příliš suché, prošpikujeme ho slaninou, a pro výbornou chuť přidáme česnek a rozmarýn. Maso podáváme s chutnou šťávou…

RubyRom

155 min

Guláš na jedničku

Guláš na jedničku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Připravit dobrý guláš není těžké. Stačí použít dostatek cibule a nechat masu při dušení dost času, aby bylo měkké a šťavnaté. Kromě sladké papriky přidáme i trochu ostré…

IvanDunda

170 min

1 78 79 80 81 82 177