Restovaná směs květáku, brokolice a romanesca
Recept ještě nebyl hodnocenPůvodně čistě zeleninové jídlo z květáku, brokolice a romanesca můžete ozvláštnit dalšími přidanými surovinami. Nebude pak sice potom tolik výrazně barevné jako původní…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Původně čistě zeleninové jídlo z květáku, brokolice a romanesca můžete ozvláštnit dalšími přidanými surovinami. Nebude pak sice potom tolik výrazně barevné jako původní…
Tradiční jablečná žemlovka má své místo snad v každé kuchyni. Pokud jste však spíše na slaná jídla, neměli byste přehlédnout tuto slanou verzi žemlovky. Je s uzeným…
Připravte podle našeho receptu jemné, lehké, vpravdě sváteční a lahodné řezy s želatinou ztuženými a barevně odlišnými vrstvami. Moučník jako dech, který je sice trochu…
Chowder je oblíbená americká polévka, obvykle připravená z mořských plodů či ryb. Protože je velmi hustá a sytá, můžeme ji podávat i jako hlavní chod. Tentokrát ji…
Tento ovocný nákyp si jistě oblíbíte. Těsto je nadýchané a voní po vanilce, skořici a ořeších. Uvnitř se skrývá šťavnaté ovoce, hrušky mají navíc díky grilování úžasnou…
Zvěřina je oblíbená díky své výrazné chuti i vůni. Jemná a šťavnatá bažantí prsa připravíme velmi snadno a můžeme je podávat s lahodnou hříbkovou smetanovou omáčkou a…
Tento na chuť výrazný pokrm je velice snadný na přípravu a ocení ho zejména mužská část domácnosti. Plátky libového uzeného masa orestujeme na cibulce a poté společně se…
Chcete-lí se blýsknout luxusním pokrmem před rodinou, zkuste kuře po vracovsku. Do křupava upečené kuře na vrstvě lahodné, se smetanou připravené zelenině, je radost na…
K vánočnímu období patří i vaječný koňak. Jde o sladký alkoholický nápoj připravovaný z mléka a žloutků. Všechny suroviny šleháme nad párou a na závěr přilijeme rum.…
Pečený šťavnatý bůček je česká klasika, která pořádně zasytí. Podáváme ho s bramborovými knedlíky a vařenou kapustou. Ta nejen že skvěle chutná, ale obsahuje také…
S kvalitním hovězím masem pracujte opatrně. Bylo by škoda jej znehodnotit špatným kuchařským postupem. S naším receptem je úspěch zaručen. Jemné maso s rafinovaně…
Tento jednoduchý houbový koláč dobře zasytí. Chutná skvěle teplý i zastudena. Díky listovému těstu je příprava opravdu snadná a smetanová náplň s žampiony, hřiby a…
Dostali jste domácího králíka? Nevíte co se skeletem, droby a zbylými kostmi? Uvařte jedinečnou zadělávanou polévku. Sytou, výživnou a velmi chutnou. Pokud dodržíte náš…
Chutnou polévku připravíme ze sušených hub a brambor. Společně je povaříme, dochutíme, zjemníme smetanou a rozmixujeme na hladký krém. Ten při servírování doplníme…
Domácí paštika z kuřecích jater je opravdová lahůdka. Zajímavou chuť dotváří i jablka, slanina a nasekané ořechy. Na závěr paštiku zjemní trochu smetany. Ochutnejte tuto…
Chcete oslnit hosty zajímavým pohoštěním, které zaujme vzhledem i neotřelou kombinací chutí? Naservírujte kousky šťavnaté šunky ozdobené nadýchanou pěnou s ostrou chutí…
Tento zeleninový pokrm zachutná jistě i těm, kdo zeleninu příliš v lásce nemají. Lahodný květák v sýrovo-smetanové omáčce zapečeme do zlatova. Povrch je díky strouhance…
Tato jemná brokolicová polévka nabízí lahodnou kombinaci zeleninové chuti a krémového vzhledu. Díky brokolici je polévka bohatá na vitamíny a minerály, zatímco mírné…
Už i k nám z anglicky mluvících zemí proniká keltský svátek Halloween. Strašidelnými motivy se můžeme inspirovat při pečení. Malé duchy plněné ořechovou náplní ocení…
S těstem na rohlíčky propečené dozlatova, sypané hrubými zrnky soli, nám pomůže domácí pekárna. Těsto zpracuje a zároveň v ní vykyne. Na nás je pak jejich vytvarování a…
Úhledné řezy z jemného piškotu, s lahodným smetanovým krémem a zdobením ze šlehačky a malin, to je doslova fantazie ke kávě na nedělní odpoledne. S našim receptem si…
Úhledné řezy z jemného piškotu, s lahodným smetanovým krémem a zdobením ze šlehačky a malin, to je doslova fantazie ke kávě na nedělní odpoledne. S našim receptem si…
Úhledné řezy z jemného piškotu, s lahodným smetanovým krémem a zdobením ze šlehačky a malin, to je doslova fantazie ke kávě na nedělní odpoledne. S našim receptem si…
Marokánky – tenké, křupavé plátky plné oříšků a sušeného ovoce – nejsou jen vánoční pochoutkou, ale ideálním sladkým doplňkem k odpolední kávě či čaji po celý rok.…