Tvarohovo-ředkvičková pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenŘedkvičky jsou oblíbenou surovinou do pomazánek. V tomto receptu projdou prvně tepelnou úpravou, což jejich chuť mírně zjemní. Společně s vejci, taveným sýrem a tvarohem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ředkvičky jsou oblíbenou surovinou do pomazánek. V tomto receptu projdou prvně tepelnou úpravou, což jejich chuť mírně zjemní. Společně s vejci, taveným sýrem a tvarohem…
Mladé cukety lze jednoduše proměnit v elegantní předkrm nebo originální letní večeři. Soudky vydlabané z cukety, plněné krémovou směsí a šunkou, zapečeme dozlatova,…
Hledáte recept na snadný předkrm nebo lehký hlavní chod? Vyzkoušejte opečenou cuketu přelitou omáčkou z hermelínu. Jemnost cukety se krásně doplňuje s výrazností sýra.…
Lehký, zdravý a přitom chuťově výrazný předkrm. Jednohubky jsou ideální volbou pro letní posezení, zahradní párty nebo jako rychlé občerstvení pro nečekanou návštěvu.…
Když venku začíná být sychravo, tato polévka je přesně to, co potřebujete. Voňavé houby, jemná smetana, rozpuštěný sýr a špetka kopru, všechno dohromady tvoří…
Listové těsto jde plnit různými náplněmi, ať už sladkými či slanými. V dnešní době je k dostání i jeho rozválená verze, a tak je jeho použití opravdu jednoduché a rychlé…
Kombinace slané chuti se sladkostí ovoce je u jednohubek velmi často používaná. Vyzkoušejte společně na kousky pečiva spíchnout šunku, sýr, hroznové víno a mandarinky.…
Chystáte oslavu a přemýšlíte, co ještě pro své hosty připravit? Vyzkoušejte tyto jednoduché sýrové jednohubky s ovocem. Jsou rychle připravené a chutnají moc dobře.…
Rychlá pomazánka z hub přijde vhod, když chcete využít čerstvé houby z lesa. Stačí pár základních surovin a krátká tepelná úprava. Jemná, chuťově výrazná směs se hodí k…