Andělská polévka
Recept ještě nebyl hodnocenTuto jednoduchou jarní polévku připravíme velmi rychle. Jako základ použijeme jíšku z dětské krupičky, v polévce povaříme brambory a na závěr přidáme čerstvé mladé…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tuto jednoduchou jarní polévku připravíme velmi rychle. Jako základ použijeme jíšku z dětské krupičky, v polévce povaříme brambory a na závěr přidáme čerstvé mladé…
Uvařte si perfektní krémovou jarní polévku, která je doslova plná čerstvých bylinek. Naleznete v ní libeček, pažitku, ale také kerblík, šťovík a řeřichu. Její chuť vás…
Krémová chřestová polévka je oslavou jarní sezóny na talíři. Vyniká svou jemnou chutí, hladkou konzistencí a svěžím aroma čerstvého chřestu. Doplněná o kapku smetany je…
Na začátku jara se z mnohých z nás stanou sběrači medvědího česneku, který nás svou vůní doslova přitáhne do míst, kde roste. Jednou z variant, kam jej použít a užít si…
Nadýchané palačinky s jemně pikantní chutí medvědího česneku proměníte v efektní jednohubky, které ozdobí každou obloženou mísu. Svěží zelenou barvou zaujmou na první…
Uvařte si s námi jarní polévku. Ředkvičky jsou pro správné jarní probuzení jako stvořené. Polévka je díky použitým surovinám sytá a může zafungovat i jako lehká večeře.…
Chřestová sezona je v plném proudu na jaře. Křupavé zelené výhonky stačí lehce podusit, aby si zachovaly svoji svěží jarní barvu. Přelité jemnou sýrovou omáčkou s…
Vždy se po zimě těšíme na první jarní zeleninu - křehoučké a šťavnaté ředkvičky. Když nás omrzí je jíst jen tak, můžeme si z nich připravit lahodnou pomazánku. Přidáním…
Užijte si chřestovou sezonu opravdu dosyta. Tento poklad plný vitaminů a minerálů můžete připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte jej třeba s novými brambory a smetanovou…
Výborná pomazánka ze šlehaného tvarohu s ředkvičkami a jarní cibulkou vás nadchne svou jednoduchostí i chutí. Je hotová raz dva a na čerstvém chlebu nebo jiném oblíbeném…
Mladé cukety lze jednoduše proměnit v elegantní předkrm nebo originální letní večeři. Soudky vydlabané z cukety, plněné krémovou směsí a šunkou, zapečeme dozlatova,…
Hledáte recept na snadný předkrm nebo lehký hlavní chod? Vyzkoušejte opečenou cuketu přelitou omáčkou z hermelínu. Jemnost cukety se krásně doplňuje s výrazností sýra.…
Skvěle zahřeje, zasytí i potěší. Ať už si ji dáte jako předkrm, nebo hlavní chod. Rychlá na přípravu, ideální pro dny kdy je sezóna cuket v plném proudu. S voňavým…
Lehký, zdravý a přitom chuťově výrazný předkrm. Jednohubky jsou ideální volbou pro letní posezení, zahradní párty nebo jako rychlé občerstvení pro nečekanou návštěvu.…
Drobné slané pečivo uvítáme jak na pohoštění, tak i třeba na svačinu s sebou na výlet. Jednoduché plněné bochánky můžeme připravit z listového těsta. To naplníme…
Když venku začíná být sychravo, tato polévka je přesně to, co potřebujete. Voňavé houby, jemná smetana, rozpuštěný sýr a špetka kopru, všechno dohromady tvoří…
Listové těsto jde plnit různými náplněmi, ať už sladkými či slanými. V dnešní době je k dostání i jeho rozválená verze, a tak je jeho použití opravdu jednoduché a rychlé…
Chystáte oslavu a přemýšlíte, co ještě pro své hosty připravit? Vyzkoušejte tyto jednoduché sýrové jednohubky s ovocem. Jsou rychle připravené a chutnají moc dobře.…
Rychlá pomazánka z hub přijde vhod, když chcete využít čerstvé houby z lesa. Stačí pár základních surovin a krátká tepelná úprava. Jemná, chuťově výrazná směs se hodí k…