Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Moravský králík

Moravský králík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Pečený králík je skvělou volbou pro slavnostní večeři. Tento pokrm přináší dokonalé spojení intenzivní chuti česneku a šťavnatého masa králíka, který se vypeče do…

toprecepty.cz

120 min

Cibulové zelí

Cibulové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Milovníci cibule jistě uvítají recept na přípravu cibulového zelí. Od hlávkového je téměř k nerozeznání a nejlépe se hodí k pečeným masům. Můžete vyzkoušet i variantu z…

Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme, nakrájíme na plátky a papírovou utěrkou osušíme.Mírně naklepeme, posypeme kořením na steaky, které lehce rukou vklepeme.Z vína, sojové…

Bahula

35 min

Čočkové ragú

Čočkové ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čočka je skvělým zdrojem vlákniny a energie. Ochutnejte ji v kombinaci s klobásou, mrkví, cuketou a rajčaty v omáčce z bílého vína a rajčatového protlaku ochucené…

1974andrea

50 min

Krémová rybí polévka

Krémová rybí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Rybu omejeme,osolíme,nakrájíme a dáme do většího hrnce. Zalijeme litrem vody, přidáme bujon a přivedeme k varu. Zeleninu očistíme, pokrájíme na kostky, cibuli na drobno…

pejsek

60 min

Kroupové "rizoto"

Kroupové "rizoto"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rizoto z krup, zvané také kroupoto, s uzeným masem, žampiony, slaninou, provařené s bílým vínem, zjemněné smetanou, bude zajisté skvělým plnohodnotným obědem, který si…

terezicka1

70 min

Celerová omáčka

Celerová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nejspíš vás překvapí, jak je dobrá. Použijte dobrý vývar a zjemněte máslem. Nejlepší je k pečenému či vařenému hovězímu, uzenému nebo telecímu masu s houskovým knedlíkem.

Bahula

45 min

Špagety s krevetami

Špagety s krevetami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krevety jsou jsou chutné, zdravé a jejich příprava je velmi rychlá. Připravte je podle tohoto receptu se špagetami a jednoduchou omáčkou z pálivé papričky, rajčat,…

Chefko

35 min

Králík z Provence

Králík z Provence

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jednotlivé porce osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí, posypeme provensálským kořením a každou zvlášť obalíme plátkem slaniny. Vložíme do pekáče s troškou oleje,…

Cibulový quiche

Cibulový quiche

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejdříve připravíme těsto z napsaných ingrediencí a necháme odpočinout v lednici alespoň hodinu, nejlépe však do druhého dne.Teď se pustíme do přípravy náplně. Oloupanou…

Klejtopajda

90 min

Malínský řízek

Malínský řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zapomeňte na klasiku, tenhle řízek vás překvapí svou netradiční chutí. Šťavnaté jablko a pikantní křen uvnitř masa vytvoří dokonalou kombinaci sladkého a ostrého, která…

prskavka.bobo

40 min

Cibulačka s vínem

Cibulačka s vínem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Talíř horké polévky dokáže člověka postavit na nohy. Uvařte si s námi tradiční cibulačku. Klíčem k úspěchu je správně orestovaná cibule a kvalitní víno. Dokonalé chuti…

Veruncicka

75 min

Rillettes z pomalého hrnce

Rillettes z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Francouzskou specialitu připravíme snadno v pomalém hrnci. Tuto oblíbenou masovou pomazánku připravíme z krkovičky, sádla a dobrého bílého vína. Důležitá je dlouhá doba…

Eliza

620 min

Krůtí ragú

Krůtí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Krůtí maso patří mezi výživná a lehce stravitelná masa. Jejich příprava zároveň nezabere moc času. Vyzkoušejte tuto barevnou směs s kousky masa, paprik a cherry rajčátek…

poslirecept

35 min

Cibulová polévka

Cibulová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Přestože je cibule běžná a levná, můžeme z ní uvařit slavnostní polévku. Cibuli osmažíme a povaříme ve vývaru. Poté přidáme bílé víno, které chuťově vyrovná nasládlost…

toprecepty.cz

55 min

1 2 3 4 50

Naposledy jste si prohlédli