Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Halászlé podle Kajmana

Halászlé podle Kajmana

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Odřezky, rybí hlavy, bílou rybu povaříme v osolené vodě společně s bobkovým listem, kuličkami pepře a nového koření. Vývar přecedíme a dáme bokem vychladnout. Maso…

Kuřecí stehna na žampionech

Kuřecí stehna na žampionech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Stehna osolíme a okořeníme grilovacím kořením. Oloupanou cibuli pokrájíme na půlměsíčky, oloupané žampiony na čtvrtky, anglickou slaninu pokrájíme na kostičky společně…

Plněná vepřová kapsa

Plněná vepřová kapsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

1 cibuli restujeme na olivovém oleji přidáme nakrájenou hlívu, osolíme, opepříme a dusíme asi 10 min. Do masa si nařízneme kapsu a opatrně naklepeme. Kapsu osolíme,…

Domácí hamburger

Domácí hamburger

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zkompletovat opravdu dobrý hamburger, to chce mít ty správné suroviny a dobře udělané maso. Tento recept je od ostatních odlišný použitím bílého vína do masové směsi na…

KamcaB.

30 min

Toskánské kuřecí kousky

Toskánské kuřecí kousky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednoduché jídlo v němž šťavnaté maso kuřecích stehenních řízků doplní chuť vína, parmezánu, rajčat a oliv, podávané ideálně s těstovinami. Dopřejte si vzpomínku na…

Sobotní škvarkové pagáče

Sobotní škvarkové pagáče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Voňavé, nadýchané pagáče se škvarky, které se rozplývají na jazyku. Ideální k sobotnímu posezení s rodinou. Připravte je podle následujícího receptu a pochutnejte si na…

magdalenka

65 min

Cuketové roládky s mletým masem

Cuketové roládky s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vyzkoušejte dokonale šťavnaté karbanátky obalené v plátcích cukety. Roládky jsou navíc dochucené nastrouhaným balkánským sýrem, který jim dodává příjemnou slanost. Díky…

sebena

60 min

Rajčatové sugo

Rajčatové sugo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Domácí rajčatové sugo je skvělý způsob, jak využít bohatou letní úrodu rajčat. Omáčka s vůní bazalky a tymiánu dodá pokrmům plnou chuť a středomořský nádech. Perfektní…

poslirecept

140 min

Krůtí stehno na zelenině v PH

Krůtí stehno na zelenině v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Stehno osolíme, vložíme do Pomalého hrnce, obložíme pokrájenou zeleninou a slaninou, přidáme koření, zakápneme olejem z rajčat a podlijeme vínem a vývarem. Zapneme na…

Štika pečená s bylinkami

Štika pečená s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Porce štiky osolíme, posypeme kmínem a směsí bylinek a vložíme na rozpuštěné máslo do zapékací nádoby (použila jsem remosku). Pečeme asi 30-35 minut, v průběhu podlijeme…

Pikantní naložená vejce

Pikantní naložená vejce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pokud vám přebývají vejce, zkuste je naložit do nálevu podobně jako utopence. Koření, bylinkám, papričkám i zelenině se meze nekladou. Jsou delikatesou podávanou jako…

1974andrea

35 min

Úhoř po italsku

Úhoř po italsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Staženého úhoře naporcujeme na 3cm kousky, osolíme, opepříme a opečeme v rozpáleném oleji. Opečeného úhoře vyjmeme a uložíme v teple. Na oleji po opékání úhoře…

Jiri V.

60 min

1 2 3 4 5 6 49

Naposledy jste si prohlédli