Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italské krémové, houbové rizoto

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

11. 1. 2021 20:35

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie12 544 kJ / 2 998 kcal
Bílkoviny77,48 g
Tuky104,61 g
Vláknina35,46 g
Cholesterol 219 mg
Sodík 1,27 g
Sůl3,15 g
Sacharidy419,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původ tohoto italského tradičního rýžového pokrmu je v severní Itálii, je jedním z pilířů milánské kuchyně.

http://www.sladkyzivot.blog

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

neishea

30. 4. 2022 21:09

úžasné houbové rizoto

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: rýže, houba hřib, cibule šalotka, česnek, máslo, víno bílé, sýr parmazán strouhaný, pepř, olej

TopRecepty.cz

Italské krémové, houbové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3MAA