Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 829 kJ / 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,77 g |
Tuky | 0,31 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,87 g |
Sůl | 14,30 g |
Sacharidy | 23,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jazyk po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1K
Moje poznámka
Jazyk po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1K
Nejnovější recepty
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 1 hodinou
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 21 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 21 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 21 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 47 minutami
Karamel
Kristynanelly před 2 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 3 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 3 hodinami
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 3 hodinami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 4 hodinami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 4 hodinami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovezi jazyk po cinsku,
vepřový jazyk po pekingsku,
ledvinky po čínsku,
pekingský jazyk,
vepřové jazyky recepty,
uzený hovězí jazyk po čínsku,
vepřový jazyk,
jazyk po pekingsku,
vepřový jazyk počínsku,
srdce po cinsku,
uzený vepřový jazyk po čínsku,
vepřový jazyk po pekingsku recept,
čínská omáčka na jazyk,
hovezy jazyk,
čínský hovězí jazyk,
hovězí jazyk po po čínsku,
čínský jazyk hovězí,
jazak po cinsku,
hovězí srdce po čínsku,
vepřové srdce po čínsku
Suroviny:
jazyk vepřový,
omáčka sojová,
víno bílé,
cukr,
sůl,
pepř celý,
badyán,
česnek,
cibule,
solamyl
Komentáře (3)