Jazyk po čínsku

toprecepty.cz Kuchař: toprecepty.cz

Pokrmy z vnitřností 2 názory

Suroviny

2 vepřové jazyky
Nálev:
3 lžíce sójové omáčky
1/2 hrnku bílého vína
1 lžička cukru
1 lžička soli
celý pepř
hvězdička badyánu
2 stroužky česneku
1 malá (na kostičky pokrájená) cibule
lžička Solamylu
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. 2 vepřové jazyky uvaříme do poloměkka v osolené vodě, vyjmeme, vložíme na chvíli do studené vody a oloupeme.

  2. Vložíme zpět do horkého vývaru, přidáme nálev a vaříme dokud nezměknou.

  3. Po vyjmutí je nakrájíme na tenké plátky.

  4. Vývar přecedíme a zahustíme Solamylem.

  5. Nakrájené jazyky vložíme zpět do omáčky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Jazyk po čínsku

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Jeníku. JSI MISTR. Je to zkrátka paráda. Nevím jak mi to za tolik roků uniknout. ???? Já akorád mám obavy z vína. Dělám sice srdce "Po bourbonsku" špikované s červeným vínem, ale strašně šetřím s vínem. Zkrátka jihočech a ne francouz. Ale za tvůj recept +bodík 4

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Jendo:-)nádhera:yes:.A protože znám a dělám(mám velmi podobný recept),hlavně na Silvestra,aby bylo co mlsat,tak boďka je zde opravdu jasná;-).Omáčku vždy svařím téměř do husta,ten jazyk do ní nakrájím,nechám pěkně nasáknout:-p:-p,jej už teď slintám:-D.Když si za ten půl rok vzpomenu,přišupnu sem fotečku mojeho dílka,neva?.:-)

    Odpovědět

Tématické fráze: hovezi jazyk po cinsku vepřový jazyk po pekingsku ledvinky po čínsku vepřové jazyky recepty vepřový jazyk jazyk po pekingsku srdce po cinsku uzený hovězí jazyk po čínsku pekingský jazyk vepřový jazyk počínsku hovezy jazyk čínský hovězí jazyk jazak po cinsku vepřový jazyk po pekingsku recept čínská omáčka na jazyk hovězí srdce po čínsku vepřové srdce po čínsku vepřový uzený jazyk recepty po čínsku jazyk v sojové omáčce vepřový jazyk v sojové omáčce recept

Zapomněl/a jsem heslo