Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka s liškovou omáčkou

Vepřová panenka je maso libové a velmi křehké, proto mu sluší rychlá příprava, aby udrželo šťavnatost. Lišky, které jsou díky své vůni a lehce kořeněné chuti považovány za delikatesu, mají tužší konzistenci, takže vyžadují delší tepelnou úpravu. Proto připravujeme každou surovinu zvlášť.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

28. 12. 2023 08:25

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 742 kJ / 894 kcal
Bílkoviny5,31 g
Tuky94,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy6,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čerstvé lišky, které v létě nasbíráme snadno uchováme na zimu. Krátce je povaříme, vodu slijeme a necháme vystydnout. Pak uzavřeme do mikrotenového sáčku nebo do krabičky a zamrazíme. V zimě se nám budou hodit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

27. 1. 2024 23:50

Hella: Moc děkuji, božsky i chutnala :-K

Hella Hella (moderátorka)

27. 1. 2024 23:14

Vypadá naprosto božsky.:-K

RubyRom RubyRom

1. 1. 2024 10:56

Marie Svarcova: moc děkuji :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 1. 2024 10:27

:-)<3:yes::yes: paráda - není co dodat:yes::-K

RubyRom RubyRom

28. 12. 2023 20:58

Bayta: děkuji :-K

Bayta (moderátorka)

28. 12. 2023 20:55

Krásné <3

RubyRom RubyRom

28. 12. 2023 18:52

lenka.janatkova: Moc děkuji, ano byla to lahoda, moc jsme si pochutnali. :-K

To vypadá luxusně! :-8 a určitě ještě líp chutná. <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: panenka vepřová, sůl, pepř mletý, slanina, olej, cibule šalotka, houby lišky, víno bílé, sůl, pepř mletý, smetana 33%, šťáva citronová, máslo

TopRecepty.cz

Vepřová panenka s liškovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9vGD