Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Slávky na víně

Slávky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Slávky na víně jsou specialitou, která vás hned při prvním soustu přenese na břehy Normandie. Lahodná máslovo-vínová omáčka s vůní česneku a slaná, mořská chuť slávek je…

happy.lenulka

60 min

DIA-Saláty z rybího filé

DIA-Saláty z rybího filé

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

1. Salát z rybího filé - jako humrový: Filé necháme částečně rozmrazit, pak je nakrájíme na několik kousků, pokapeme citrónovou šťávou a necháme v chladu půl hodiny…

Zvěřinové klopsy

Zvěřinové klopsy

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Možno použít zvěřinu srnčí, daňčí, jelení i z černé. Zvěřinu (žebra, krk, plecko odřezky z kýty) dobře vymyjeme a natřeme kašičkou z několika stroužků česneku…

Tresčí filé s fazolemi na víně

Tresčí filé s fazolemi na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Je pátek a tradice žádá buďto bezmasý den nebo aspoň rybu a protože za oknem svítí slunce a je modrá obloha, vyzývají mě všechny okolnosti k tomu uvařit něco s nádechem…

honzam

50 min

Ossobuco v asijském stylu

Ossobuco v asijském stylu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Česnek, chilli papričku zbavenou semen a zázvor nasekáme najemno. Cibuli i ostatní zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kusy. Sloupnutý stonek citronové trávy trochu…

Omáčky Š

Omáčky Š

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omáčky od Š - první část: Šafránová omáčka Nejprve si namočíme šafrán v bílém víně. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme smetanou, ochutíme bílým vínem…

Rizoto Hakunšáben

Rizoto Hakunšáben

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do většího hrnce kápněte 2 lžíce olivového oleje a postavte ho na mírný oheň. Nasekejte nadrobno červenou cibuli, řapíky celeru a v hrnci vše lehce restujte. Přisypte…

1 49 50 51