Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Celerové lasagne

Celerové lasagne

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V tomto výborném pokrmu vynikne v hlavní roli voňavý a lahodný celer. Použijeme ho k vrstvení místo těstovin, jako náplň pak poslouží bílé klobásy. Podáváme s…

poslirecept

40 min

Rybí filet s mandlemi

Rybí filet s mandlemi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi ryby, vyzkoušejte tento rychlý recept na rybí filé s mandlemi. Ochucené filety se podlévají bílým vínem, což jim velmi přidá na chuti. Jako příloha se…

alena-s

30 min

Masové koule plněné kapustičkami

Masové koule plněné kapustičkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Opravdu vynikající způsob jak využít kapustičky jinak, než jen obvyklým přidáním do polévky či úpravou "na zádíčka". V tomto receptu jsou kapustičky obalené směsí z…

maris

60 min

Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oblíbené rizoto má spoustu různých variací, skvěle chutná i bez masa. V probíhající sezoně chřestu vyzkoušejte připravit výborné chřestové rizoto s pórkem a aromatickou…

poslirecept

40 min

Filet na víně-DIA verze

Filet na víně-DIA verze

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Dietní verze rybího filé na víně se zeleninou chutná skvěle s pečenými bramborami. I na dietním pokrmu si totiž pochutnáte, když jej správně dochutíte. Odlehčená strava…

Houbové rizoto

Houbové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Houbové rizoto patří k těm velmi oblíbeným. Výrazná houbová chuť se snoubí s jemnou chutí a konzistencí rizota a spolu tvoří lahodné jídlo. Rizoto je krásně krémové a…

poslirecept

30 min

Rebarborová miska s jahodami a mátou

Rebarborová miska s jahodami a mátou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kombinace rebarbory a jahod je osvědčená klasika, která nikdy nezklame. V tomto lehkém dezertu se snoubí s vůní vanilky, skořice a svěží máty. Výsledkem je jemný, přitom…

zizala

20 min

1 47 48 49

Naposledy jste si prohlédli