Gurmánská krkovička z remosky
Recept ještě nebyl hodnocenKrkovičku jemně naklepeme a po stranách na několika místech nařízneme, aby se nám při pečení nekroutila.Připravíme marinádu a každý plátek masa marinádou na jedné straně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krkovičku jemně naklepeme a po stranách na několika místech nařízneme, aby se nám při pečení nekroutila.Připravíme marinádu a každý plátek masa marinádou na jedné straně…
Krůtí maso očistíme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme na malé kousky a dáme do uzavíratelné misky. Přidáme všechny přísady na marinádu a maso důkladně s marinádou promícháme…
Pokud máte v plánu prohýřit noc, je dobré se na následující ráno nachystat s touto vyprošťovací česnečkou. Kromě česneku obsahuje spoustu čerstvých bylin, díky tomu…
Jakmile nastane krátká sezona chřestu, připravujeme z něj různé pokrmy. Tuto krémovou polévku uvaříme ze zeleného chřestu. Ten je velice jemný a na rozdíl od bílého jej…
Oloupané brambory a mrkev nakrájíme na přibližně stejné kousky. Rozehřejeme lžíci másla a zpěníme s drobně nakrájenou cibuli, česnekem a nasekaným rozmarýnem (podle…
V hrnci na oleji orestujeme mírně cibuli, pak přidáme veškerou zeleninu, chvilku podusíme, přidáme vodu, koření, kostky vývarů a vaříme. Až je všechno měkké přidáme…
Zeleninu očistíme, cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, mrkev podélně rozkrojíme.Maso opláchneme, osušíme, ostrým nožem rozřízneme na plát a nejlépe přes potravinářskou…
Sojove nudlicky uvarime v zeleninovem vyvaru, do ktereho pridame chilli, pote poradne vymackame tekutinu a dame do misky, do ktere pridame sojovou omacku, chilli, cesnek…
Okru omyjeme, osusime a decentne serizneme stopky a konecky. V mise promichame s 2 lzicemi olivoveho oleje, soli a peprem. Rozlozime na plech vylozeny pecicim papirem a…
Troubu rozehřejte na 180 °C.Králíka naporcujte na požadovaný počet porcí a každou z nich dobře osolte a opepřete. Následně každý kousek obalte pěkně ve slanině. Většinou…
Sušené houby namočíme do vychladlého vývaru, přidáme kari, sušený česnek a sójovou omáčku. Houby necháme "v nálevu" nabobtnat.Mezitím nakrájíme neoloupanou, ale…
Na olivovém oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme česnek, koření, pastu a necháme rozvonět. Přidáme lžíci kokosového mléka a dvě lžíce vývaru, nasekaný zázvor a…
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Poté, co cibule zesklovatí, přidáme nastrouhaný zázvor a prolisovaný česnek a minutu opékáme. Poté zalijeme zeleninovým…
Ve větším hrnci rozehřejeme máslo, pak přidáme na půl kolečka pokrájenou cibuli a osmahneme. Čím víc bude cibule osmahnutá, tím tmavší bude mít polévku barvu. Jakmile…
Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na hrubo. Orestujeme na sádle do zlatova. Přidáme maso a restujeme, připečená vrstva na dně hrnce nevadí.Osolíme a opepříme, přidáme…
Bramboračka s houbami je národní poklad. V každé rodině se vaří trošku jinak. Pokud je ale tato polévka dobře vychucená, nejen že zasytí a zahřeje, zároveň pohladí…
Hustou smetanovou omáčku z pečených paprik můžete podávat s masem, nebo i bez. Trpělivost při pečení paprik se opravdu vyplatí a vy si tak budete moct vychutnat omáčku,…
Po Velikonocích vždy přichází období, kdy konzumujeme vykoledovaná vajíčka natvrdo. Pokud vás již omrzela příprava pomazánky, tak vsaďte na tuto polévku, jejíž chuť je…
Do vetsiho hrnce dame maslo, pridame cca sest velkych listku salveje, pokrajene dva vetsi strouzky cesneku a mirne osmahneme. Pote pridame pokrajene cibule a porek.…
Pórková polévka je hřejivá, levná, snadná, přizpůsobená českým chutím. Finální tečku téhle polévce ovšem dodá teprve česnek a majoránka. Na talíři ještě můžete posypat…
V hrnci nebo hluboké pánvi zpěníme na oleji drobně nakrájenou cibuli, plátky česneku, sypké koření, bobkový list a necháme rozvonět. Přidáme mrkev nakrájenou na jemná…
Štiku zbavíme páteře, z obou stran osolíme. Vnitřek pokapeme citronovou šťávou, okmínujeme, opepříme a posypeme trochou česneku a tymiánem. Dovnitř vložíme jednu snítku…
V kastrole nebo v hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme na kostičky pokrájenou slaninu a necháme chvíli smažit. Vložíme na kostky nakrájené maso a plátky česneku.…
Vepřovou panenku nakrájíme na 2 cm plátky, osolíme, opepříme a na rozpálené pánvi prudce opečeme z obou stran a dáme do předehřáté trouby na 100st., kde je udržujeme…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29