Minutkové kuřecí nudličky
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso je díky své časové nenáročnosti ideální k přípravě rychlého oběda či večeře. Chuťově není výrazné, a proto ho můžete ochutit a kombinovat s jinými přísadami…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 289 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 5,33 g |
– nasycené | 2,67 g |
– nenasycené | 2,67 g |
–– mononenasycené | 1,33 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,33 g |
– cukry | 13,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí maso je díky své časové nenáročnosti ideální k přípravě rychlého oběda či večeře. Chuťově není výrazné, a proto ho můžete ochutit a kombinovat s jinými přísadami…
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Přidáme špetku zázvoru a posypeme sušeným tymiánem.Olej rozehřejeme a orestujeme nakrájenou cibuli se špekem dosklovita. Vložíme maso…
Sklízíte jednu cuketu za druhou a nevíte, jak přebytky zužitkovat? Máme pro vás ideální způsob v podobě omáčky na špagety. Na bezmasém základu si pochutnají i…
Klíčem k dobře připravenému vepřovému masu je delší doba marinování a dobře okořeněná marináda, která zaručí že maso získá skvělou chuť a bude krásně křehké a šťavnaté.…
Nevíte, jak zužitkovat bohatou úrodu ze zahrádky? Uchovejte si chuť čerstvé zeleniny i do zimních měsíců a připravte perfektní cuketovou omáčku s rajčaty a paprikami,…
Na křehká kachní prsa s křupavou kůrčičkou nemusíte chodit do nejbližšího asijského bistra, ale můžete je připravit v pohodlí vaší kuchyně. Krásně voňavé maso podávané…
Ořechový likér nejen výborně chutná, ale také podporuje trávení, činnost jater a krvetvorbu. Pojďte si zkusit tuto zdraví prospěšnou dobrotu zkusit připravit. Likér sice…
Ochutnejte tyto šťavnaté špalíčky vepřové panenky v křupavém kabátku z anglické slaniny podávané s výpekem dochuceným vínem a bylinkami. Jako příloha se skvěle hodí…
Mnohá zdravá jídla bývají velmi chutná i hezká na pohled. Černá čočka s mrkví tvoří výraznou barevnou kombinaci. Okořenění zázvorem a kari kořením nebo kari pastou se…
Vepřové maso je stálicí na našem jídelníčku a můžeme s ním experimentovat. Plátky vepřového masa, naloženého v pikantní marinádě a dušené s řapíkatým celerem, jsou…
Jednoduché a rychlé recepty jsou praktické zejména ve chvílích, kdy potřebujeme něco vydatného a nemáme času nezbyt. Velmi oblíbené jsou masové směsi a la čína. Během…
Ke Štědrému večeru neodmyslitelně patří rybí polévka. Už po celé generace se vaří z kapřích vnitřností, odřezků a kořenové zeleniny. Zahuštěná je krupičkou, osmahnutou…
Dýňová polévka s kari kořením a zázvorem vás doslova rozehřeje. Skvěle se hodí jako sytí podzimní večeře, jen tak s oblíbeným pečivem. Posypka z restované slaninky udělá…
Jemné kuřecí maso skvěle doplní výrazná marináda s česnekem, zázvorem, medem a špetkou chilli. Maso se v ní musí nechat dostatečně dlouho odležet a zbylou marinádou jej…
Chutney nebo také čatní pochází z Indie a jde o omáčku výrazné chuti. V chutney připraveném z rebarbory se skvěle snoubí její kyselkavá chuť s aromatickým zázvorem,…
V uzavíratelné nádobě důkladně prošleháme pomerančovou šťávu společně s medem, zázvorem, pepřem a prolisovaným česnekem.Řízky očistíme a propícháme tenderizérem. Vložíme…
Pomalý hrnec nám pomůže připravit dobrá jídla bez větší námahy a hodin strávených u plotny. Nakrájené maso do něj stačí jen vložit, okořenit, přidat zeleninu a zalít…
Kuřecí prso rozkrojíme na dva tenčí plátky.Uděláme kašičku z oleje, hořčice, česneku a zázvoru.Plátky masa lehce naklepeme, jemně osolíme a opepříme. Natřeme kašičkou a…
Na marinádu smícháme všechny suroviny. Maso necháme rozmrazit, důkladně omyjeme a osušíme a dáme marinovat na 0,5-1 hod. do lednice. Poté na steakové pánvi zprudka…
Tento sladký chlebíček připravíme velmi snadno. V těstě, které díky výraznému koření krásně voní, se skrývají sladké brusinky. Nastrouhané hrušky dodávají těstu vláčnost…
Pokud máte rádi kuřecí maso a omáčky, vyzkoušejte tuhle chuťově zajímavou bezlepkovou variantu kuřete na paprice. Cuketa zůstane chuťově neutrální a lehce pikantní…
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a pivu je dokonalým spojením bohaté chuti masa, jemné sladkosti zeleniny a svěžího citrusového nádechu. Pomalu dušená v hrnci získá…
Kachní prsa nařízneme na kůží do tvaru mřížky. Smícháme olej se všemi přísadami a maso naložíme, důkladně v marinádě obalíme. Necháme marinovat minimálně 2 hodiny.…
Krkovice marinovaná v másle a pivu po odležení přes noc získá intenzivní chuť i vůni. Po upečení bude dokonale šťavnatá a měkká – právě díky máslu. V troubě pustí…