Čína z vepřového masa
Recept ještě nebyl hodnocenMasové směsi à la čína patří mezi velmi oblíbená jídla zejména kvůli své nenáročné přípravě. Nabízíme vám recept na rychlý oběd či večeři, na kterém si pochutná celá…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 149 kJ / 36 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Masové směsi à la čína patří mezi velmi oblíbená jídla zejména kvůli své nenáročné přípravě. Nabízíme vám recept na rychlý oběd či večeři, na kterém si pochutná celá…
Když se řekne dort, většina si představí zdobený moučník. Nicméně dort můžete připravit i ve slané verzi. Příprava není složitá a záleží jen na vás, co do něj dáte. Tvar…
Pokud vám od oběda zbylo trochu pečeného vepřového masa, připravte z něj lahodnou pomazánku. Maso stačí umlít, dochutit pikantní dijonskou hořčicí, cibulí a kyselými…
Nevíte, co s přebytky letní sklizně nebo ořechů? Zavařte je a i v zimě si tak můžete vychutnat chuť letního ovoce či zeleniny. Tento velice podrobný návod na zavařování…
Oblíbená čínská rychlovka, při které zpracujete zbytky zeleniny nebo masa. Zkušená kuchařka vás přípravou provede srozumitelně a krok za krokem. Tohle jídlo budete vařit…
Vepřové medailonky jsou skvělý způsob, jak se naučit zpracovávat kvalitnější a dražší maso. Vepřová panenka není nejdražší a postupně se na ní naučíte, jak připravit…
Bramboračka s houbami je národní poklad. V každé rodině se vaří trošku jinak. Pokud je ale tato polévka dobře vychucená, nejen že zasytí a zahřeje, zároveň pohladí…
Máme pro vás inspiraci na jednoduchý bezmasý oběd, který do půl hodiny budete mít na stole. Rizoto se zeleninou, lehce dochucené a posypané sýrem, které můžeme podávat…
Pokud patříte mezi milovníky kyselých rybiček, máme pro vás jeden obzvlášť povedený recept na skvělý rybí salát. Příprava je jednoduchá, pouze vyžaduje čas na odležení,…
Nakládané zelí, je tradiční pochoutka, která spojuje křupavost čerstvého zelí s lahodně kyselým nálevem. Tento domácí skvost obohatí vaši kuchyni o zdravou a chutnou…
Všechnu zeleninu očistíme a pomocí robota nakrouháme.Ve velké míse ji promícháme se solí (můžeme přidat i kmín) a napěchujeme do zavařovacích sklenic se šroubovacím…
Blíží se narozeniny a oslavenec není fanoušek sladkého? Potěšit by ho mohl tento slaný dort. V dortové formě upečete jednoduché těsto ochucené kořením a naplněné…
Plátky brambor, smíchané s jarní cibulkou, strouhaným sýrem, kuřecím masem a dochucené grilovacím kořením, kmínem, solí a pepřem, zachutnají opravdu každému. Jídlo z…
Křupavé a zlaté bramboráky vonící majoránkou a česnekem a rozehřátý horký hermelín tvoří společně neodolatelnou kombinaci. Na pánev naneseme část těsta na bramboráky, …
Chuťovky do ruky nesmí chybět na žádné oslavě! Pokud nevíte, jak a čím je nazdobit, můžete načerpat inspiraci v této fotogalerii, ve které vás čeká několik nápadů, jak…
Pomazánka z čerstvých škvarků je lahůdka, která může směle konkurovat těm nejluxusnějším pomazánkám. Připravte ji, dochuťte solí, pepřem a nadrobno krájenou cibulkou. Na…
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a česnek.Pak přidáme ostatní zeleninu nakrájenou na kostičky a pár minut restujeme.Propláchneme pohanku a přidáme jí k zelenině…
Chutné využití staršího pečiva třeba k večeři přináší recept na zapečené housky. Housky zapečené se směsí sýra, šunky a vajec podávejte s kečupem, posypané bylinkami a…
Rizoto na srbský způsob je chutné, syté jídlo plné vůní Balkánu. Na rozdíl od krémového italského rizota se tento pokrm připravuje s rajčatovým základem, paprikou,…
Kombinace čerstvé zeleniny, smažených vajec a nudlí nabízí vyváženou směs chutí a živin. Tento recept je nejen snadný na přípravu, ale také flexibilní – můžete použít…
Asijské jídelny nabízejí smažené závitky s mletým masem, které získávají velkou oblibu. Pokud chcete, můžete si je připravit sami doma. Rolky se podávají teplé i studené…
Slaninu pokrájíme na kostičky a vložíme vyškvařit do tlakového hrnce. Přisypeme pokrájené cibule, sušený tymián a oregano.Z kuřecích srdíček odstraníme tučné části.…
Smícháme vejce, jogurt, vločky, sůl a mouku s prdopečem. Vznikne nám řidší těsto, které tence rozetřeme na plech s pečícím papírem. Namažeme rajčatový základ - já…
Mísy zdobíme podle své fantazie,vykrajujeme kytičky z ředkviček,bílé ředkve,mrkve či červené řepy,lístečky děláme z cukety nebo salátové okurky.