Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelí sterilované červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Salát z čočky, šunky a zeleniny

Salát z čočky, šunky a zeleniny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Salát z čočky, šunky a zeleniny spojuje jemně oříškovou chuť čočky s lahodnou šunkou a křupavou zeleninou. Díky vyvážené kombinaci bílkovin, vlákniny a čerstvých…

Handour

20 min

Pytlácká topinka

Pytlácká topinka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mleté maso smícháme s kořením a utřeným česnekem - není na závadu i jemně posekaná cibulka a pomalu osmahneme na trošce oleje (nepřehánět, maso si pustí šťávu). Přidáme…

Arnik

40 min

Kachna plněná jalbky

Kachna plněná jalbky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Cibulky nakrájíme nadrobno, vložíme do hlubšího pekáče. Jablka očistíme, zbavíme jadřinců a nakrájené na půlměsíčky vložíme do kachny. Kachnu omyjeme, osušíme, osolíme,…

Kroupy s opečenou jitrničkou

Kroupy s opečenou jitrničkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

K masopustu neodmyslitelně patří zabijačka a sní spojené oblíbené zabijačkové dobroty. Mezi jedny z nejoblíbenějších patří bezesporu jitrnice, které můžeme pouze opéct…

Handour

75 min

Chuťovka s prejtem k pivu

Chuťovka s prejtem k pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodný prejt na křupavém pečivu skvěle ladí s hořkostí piva a vytvoří ideální pochoutku na posezení s přáteli nebo večerní mlsání. Zdobení kysaným zelím, cibulkami a…

Handour

20 min

Bramboráčky s prejtem

Bramboráčky s prejtem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bramboráky s prejtem a kysaným zelím jsou lahodnou obměnou klasiky české kuchyně. Křupavé placky z bramborového těsta doplněné výraznou chutí prejtu a zelí tvoří syté a…

Handour

50 min

1 2

Naposledy jste si prohlédli