Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelí sterilované červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zelný salát

Zelný salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Zelí necháme na cedníku okapat, pokrájíme ho a dáme do větší misky.Natvrdo uvařená vajíčka prolisujeme a přidáme k zelí.Pokrájíme jednu cibuli kousek měkkého salámu…

Vinná klobása s kroupovou přílohou

Vinná klobása s kroupovou přílohou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vinná klobása patří mezi tradiční vánoční pochoutky, pochutnat si na ní můžeme ale i kdykoliv během roku. Ochutnejte ji v netradiční kombinaci s ječnými kroupami, které…

Handour

60 min

Salát z červeného zelí na bagetě

Salát z červeného zelí na bagetě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Salát z červeného zelí s křenem a uzenou kladenskou pečení chutná na rozpečené bagetce doslova božsky. Takto připravené pohoštění se hodí k vínu i pivu a každá návštěva…

poslirecept

20 min

Kroupy s opečenou jitrničkou

Kroupy s opečenou jitrničkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

K masopustu neodmyslitelně patří zabijačka a sní spojené oblíbené zabijačkové dobroty. Mezi jedny z nejoblíbenějších patří bezesporu jitrnice, které můžeme pouze opéct…

Handour

75 min

Salát z čočky, šunky a zeleniny

Salát z čočky, šunky a zeleniny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Salát z čočky, šunky a zeleniny spojuje jemně oříškovou chuť čočky s lahodnou šunkou a křupavou zeleninou. Díky vyvážené kombinaci bílkovin, vlákniny a čerstvých…

Handour

20 min

Bramboráčky s prejtem

Bramboráčky s prejtem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bramboráky s prejtem a kysaným zelím jsou lahodnou obměnou klasiky české kuchyně. Křupavé placky z bramborového těsta doplněné výraznou chutí prejtu a zelí tvoří syté a…

Handour

50 min

Pytlácká topinka

Pytlácká topinka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mleté maso smícháme s kořením a utřeným česnekem - není na závadu i jemně posekaná cibulka a pomalu osmahneme na trošce oleje (nepřehánět, maso si pustí šťávu). Přidáme…

Arnik

40 min

Pekáček Adama Richmana

Pekáček Adama Richmana

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso osolíme, opepříme a opaprikujeme. Maso i uzeniny dáme do pekáčku. Přidáme cibuli, podlijeme vodou a při teplotě 180°C pečeme do zlatova. Maso vyjmeme a nakrájíme.…

evosheek

90 min

Hanácké chlebíčky

Hanácké chlebíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Originální chuťovka pro každou příležitost! Chlebíčky se zelným salátem jsou skvělou kombinací svěžesti, křupavosti a jemného dochucení. Tento netradiční recept zaujme…

Chuťovka s prejtem k pivu

Chuťovka s prejtem k pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodný prejt na křupavém pečivu skvěle ladí s hořkostí piva a vytvoří ideální pochoutku na posezení s přáteli nebo večerní mlsání. Zdobení kysaným zelím, cibulkami a…

Handour

20 min

1 2