Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelí sterilované červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pekáček Adama Richmana

Pekáček Adama Richmana

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso osolíme, opepříme a opaprikujeme. Maso i uzeniny dáme do pekáčku. Přidáme cibuli, podlijeme vodou a při teplotě 180°C pečeme do zlatova. Maso vyjmeme a nakrájíme.…

evosheek

90 min

Bramboráčky s prejtem

Bramboráčky s prejtem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bramboráky s prejtem a kysaným zelím jsou lahodnou obměnou klasiky české kuchyně. Křupavé placky z bramborového těsta doplněné výraznou chutí prejtu a zelí tvoří syté a…

Handour

50 min

Chuťovka s prejtem k pivu

Chuťovka s prejtem k pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodný prejt na křupavém pečivu skvěle ladí s hořkostí piva a vytvoří ideální pochoutku na posezení s přáteli nebo večerní mlsání. Zdobení kysaným zelím, cibulkami a…

Handour

20 min

Vinná klobása s kroupovou přílohou

Vinná klobása s kroupovou přílohou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vinná klobása patří mezi tradiční vánoční pochoutky, pochutnat si na ní můžeme ale i kdykoliv během roku. Ochutnejte ji v netradiční kombinaci s ječnými kroupami, které…

Handour

60 min

Hanácké chlebíčky

Hanácké chlebíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Originální chuťovka pro každou příležitost! Chlebíčky se zelným salátem jsou skvělou kombinací svěžesti, křupavosti a jemného dochucení. Tento netradiční recept zaujme…

Kroupy s opečenou jitrničkou

Kroupy s opečenou jitrničkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

K masopustu neodmyslitelně patří zabijačka a sní spojené oblíbené zabijačkové dobroty. Mezi jedny z nejoblíbenějších patří bezesporu jitrnice, které můžeme pouze opéct…

Handour

75 min

1 2

Naposledy jste si prohlédli