Buchta HRK HRK
Recept ještě nebyl hodnocenLahodné řezy s mandarinkami jsou osvěžující a nezůstane z nich na plechu ani kousíček. Když budeme postupovat podle tohoto osvědčeného receptu, velmi snadno vykouzlíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 476 kJ / 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 88,00 g |
| – cukry | 65,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Lahodné řezy s mandarinkami jsou osvěžující a nezůstane z nich na plechu ani kousíček. Když budeme postupovat podle tohoto osvědčeného receptu, velmi snadno vykouzlíme…
Milujete klasické zákusky? Punčák, špička nebo větrník, to už je vysoká cukrařina, ale i kuchař amatér to může zvládnout! Vyzkoušejte skvělý karamelový větrník na plech,…
Sladké zarolované rolády nemusí být vždy náročné na přípravu. Důkazem je tato nádherná bílková roláda plná šlehačkového krému s namletými oříšky. Navíc je i bezlepková,…
Rolády patří mezi jednoduché a přesto elegantní dezerty, které mají dlouholetou tradici. Variant existuje samozřejmě obrovské množství, ale klasika je klasika. Máme pro…
Pařížský dort je klasika, kterou každá cukrárna dělá trochu jinak. Chcete i vy znát triky, díky kterým bude korpus nadýchaný, šlehačka pevná a všichni budou škemrat o…
Macecha je většinou pohádková zlá osoba, u které nikdo ani nepředpokládá, že by uměla dobře péct. Ovšem najdou se i hodné macechy, které umí péct moc dobře. Tento recept…
Žloutky ušleháme s cukrem do pěny, pak přidáme mouku s práškem do pečiva a kakao. Nakonec vmícháme z bílků ušlehaný sníh. Těsto vlijem do vymazané a moukou vysypané…
Zapneme troubu na 180 st.C.Pekáč po obvodu vymažeme tukem, na který dáme pečící papír.Ušleháme bílky na tuhý sníh. Žloutky rozšleháme s cukrem do světlé nadýchané pěny. …
Tento zákusek je trochu retro, ale protože je prostě fantasticky dobrý a neodolatelný, jeho obliba neklesá. A jak se pozná takový dobrý větrník? Má vláčný korpus,…
Ať už pečete dort nebo řezy, zajisté oceníte osvědčený recept na krém, který není tak těžký jako klasický máslový. Můžete vyzkoušet rovnou tři nadýchané smetanové krémy…
Víkendový moučník vždy potěší celou rodinu? Vyzkoušejte jednoduchý a lehký dortík s ovocem a želatinou. Nadýchaný piškot s krémem plným tvarohu a s oblíbeným ovocem…
Smícháme olej, cukr a žloutky a vyšleháme pěnu. Mouku smícháme s kakaem a práškem do pečiva. Vmícháme do pěny kterou jsme si vytvořili a přilijeme mléko. Dále si…
Postup Dno hlubšího plechu vyložíme světlými sušenkami. Z mléka, pudinkových prášků a krystalového cukru uvaříme hustý pudink. Ještě horký rozetřeme v rovnoměrné…
Spojení banánů a čokolády je nám jistě známo. V tomto receptu najdete inspiraci na čokoládový dort plněný šlehačkovým krémem s protkaný chutí vanilky a vůně skořice.…
Připravte si ke kávě nebo pro návštěvu vynikající kardinálovy řezy s ovocem. Řezy upečete z piškotového a sněhového těsta, které zdobícím sáčkem nastříkáte na plech do…
Korpus upečene o den dříve, necháme proležet a druhý den dort prořízneme na 2x. Do spodní vrstvy dáme ušlehanou šlehačku se ztužovačem a poklademe ovocem. Já dala…
Korpus i krém z dvojité dávky viz http://www.toprecepty.cz/recept/14548-kakaove-rezy-s-cokoladovou-polevou/, 2x proříznutý a promazaný krémem (plát, marmeláda, krém,…
V míse vyšleháme cukr, med a vejce do pěny, přidáme olej a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Opatrně zamícháme a nalejeme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme…
Žloutky s cukrem utřeme do běla, přidáme olej,mléko a mouku s práškem do pečiva, uděláme těsto, do kterého opatrně vmícháme sníh z bílků. Dáme upéct a necháme vychladit.…
Nejprve ušleháme sníh z bílků, které jemně osolíme. Poté ušleháme ze žloutků a cukru druhou pěnu a obě smícháme dohromady. Do směsi přidáme kakao, mouku a čokoládu. …
Nejdříve si uvaříme velmi silnou kávu, do které nalejeme panáka rumu. Tu necháme stydnout. Zakysanou smetanu smícháme s moučkou a mandlovým aromem. Jelikož nám hodně…
Ledové řezy každého zaujmou na první pohled. Tolik vrstev, a každá trochu jiná! Světlý a tmavý máslový krém, navrstvený na piškotovém korpusu je korunovaný nadýchanou…
Ušleháme žloutky s cukrem do husté pěny, přidáme olej (dělala jsem v robotu), pak už vařečkou vmícháme mrkev a zbylé sypké suroviny. Nakonec vmícháme sníh z bílků…
KORPUS: Žloutky oddělíme od bílků. Cukr, olej a žloutky ušleháme. Po chvilce přidáme rum a zamícháme. Poté přidáme mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva. A…