Buchta HRK HRK
Recept ještě nebyl hodnocenLahodné řezy s mandarinkami jsou osvěžující a nezůstane z nich na plechu ani kousíček. Když budeme postupovat podle tohoto osvědčeného receptu, velmi snadno vykouzlíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 476 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 88,00 g |
– cukry | 65,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Lahodné řezy s mandarinkami jsou osvěžující a nezůstane z nich na plechu ani kousíček. Když budeme postupovat podle tohoto osvědčeného receptu, velmi snadno vykouzlíme…
Rolády patří mezi jednoduché a přesto elegantní dezerty, které mají dlouholetou tradici. Variant existuje samozřejmě obrovské množství, ale klasika je klasika. Máme pro…
Milujete klasické zákusky? Punčák, špička nebo větrník, to už je vysoká cukrařina, ale i kuchař amatér to může zvládnout! Vyzkoušejme skvělý karamelový větrník na plech,…
Macecha je většinou pohádková zlá osoba, u které nikdo ani nepředpokládá, že by uměla dobře péct. Ovšem najdou se i hodné macechy, které umí péct moc dobře. Tento recept…
Připravte si ke kávě nebo pro návštěvu vynikající kardinálovy řezy s ovocem. Řezy upečete z piškotového a sněhového těsta, které zdobícím sáčkem nastříkáte na plech do…
Pařížský dort je klasika, kterou každá cukrárna dělá trochu jinak. Chcete i vy znát triky, díky kterým bude korpus nadýchaný, šlehačka pevná a všichni budou škemrat o…
Tento zákusek je trochu retro, ale protože je prostě fantasticky dobrý a neodolatelný, jeho obliba neklesá. A jak se pozná takový dobrý větrník? Má vláčný korpus,…
Víkendový moučník vždy potěší celou rodinu? Vyzkoušejte jednoduchý a lehký dortík s ovocem a želatinou. Křehký nadýchaný piškot s krémem plným tvarohu a s oblíbeným…
Tento jednoduchý a osvěžující dort připravíme z nadýchaného piškotového korpusu, který potřeme lehkým krémem ze šlehačky a zakysané smetany a poklademe jahodami. Místo…
Zapneme troubu na 180 st.C.Pekáč po obvodu vymažeme tukem, na který dáme pečící papír.Ušleháme bílky na tuhý sníh. Žloutky rozšleháme s cukrem do světlé nadýchané pěny. …
Sladké zarolované rolády nemusí být vždy náročné na přípravu. Důkazem je tato nádherná bílková roláda plná šlehačkového krému s namletými oříšky. Navíc je i bezlepková,…
Všechny suché ingredience smícháme dohromady a pak přidáme mokré,důkladně prošleháme a pečeme na vymazaném a vysypaném plechu.Mezitím si vyšleháme šlehačku se…
1) Troubu předehřejte na 180 °C. Dortovou formu buď vymažte tukem a vysypejte hrubou moukou, anebo ji vyložte pečícím papírem. 2) Vejce vyšlehejte s cukrem do…
Tento výtečný dezert je lehký a nadýchaný. Tvoří ho vrstva těsta potřená sněhem a zasypaná mandlovými plátky, bohatá vrstva šlehačky, mandarinky a navrchu opět těsto se…
Nejdříve si uvaříme velmi silnou kávu, do které nalejeme panáka rumu. Tu necháme stydnout. Zakysanou smetanu smícháme s moučkou a mandlovým aromem. Jelikož nám hodně…
Jahody nakrájíme na kousky, promícháme s cukrem. V džusu rozmícháme želatinu, uvaříme dle návodu. Do pohárů dáme jahody, zalijeme želatinou. Dáme vychladit. Šlehačku…
Přinášíme vám inspiraci na víkendové pečení - nebeské mraky s karamelovým krémem. V podstatě se jedná o veliký větrník, který je přes celý plech v podobě řezů. Jemné…
Připravíme kulatou formu na dort a dno poklademe dětskými piškoty, aby bylo zcela pokryté. V malém množství mléka rozmícháme pudinky a vijeme do zbylého vařícího mléka.…
Máslo, vejce, olej našleháme, přidáme ostatní ingredience a mícháme, až se vše spojí. Pečeme v kulaté formě ( já měla 22 cm) s pečícím papírem, asi tak 15-20 minut na…
V misce nadrtíme sušenky a polejeme rozpuštěným máslem. Důkladně promícháme, vyložíme formu a dáme vychladit.Mascarpone smícháme s cukrem.V druhé misce vyšleháme…
Tento oblíbený dort zaujme na první pohled díky své krásné zelené barvě. Tu korpusu dodá špenátové pyré. Dort naplníme jemným krémem z tvarohu a šlehačky, do kterého…
Polovinu cukru ušleháme se žloutky, polovinu s bílky na tuhý sníh, hmoty spojíme a opatrně vmícháme kakao. Ušlehanou hmotu natřeme na plech s pečícím papírem, nebo…
Ať už pečete dort nebo nějaké řezy, zajisté oceníte osvědčený recept na krém, který nemusí být jen hutný a těžký, jako je třeba klasický máslový. Připravili jsme si pro…
Ať už pečete dort nebo nějaké řezy, zajisté oceníte osvědčený recept na krém, který nemusí být jen hutný a těžký, jako je třeba klasický máslový. Připravili jsme si pro…