KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Hitem internetu je majonéza z volského oka: Stačí přidat jen olej a hořčici, rozmixovat, dochutit a máte do pár minut hotovo
Video Babiččina spíž: Domácí čalamáda bez zavařování. Zelenina zůstane krásně křehká a chutná báječně
8 foto Hodnocení 35× 6 chyb při zavařování čalamád: Dbejte nejen na čistotu či správné plnění sklenic
14 foto Hodnocení 6× Chcete zavařit čalamádu a nevíte jaký nálev na ni použít? Začátečníkům poradíme
8 foto Hodnocení 78× Jak připravit zeleninovou čalamádu? Křupavá zelenina se skvěle hodí jako příloha
8 foto Hodnocení 18× Zelená rajčata, která už neuzrají, můžete zpracovat do čalamád nebo jiných zavařenin
Video Hodnocení 283× Čalamáda Uncle Bens: Připravte si pikantní zeleninovou lahůdku z cuket a paprik
8 foto Hodnocení 26× Chyby během přípravy čalamády: Zásadní je stav zeleniny i správná sterilace
Jak na domácí směs Uncle Ben's? Vynikající čalamádu z cuket, rajčat a paprik snadno připravíte i doma
Houbové nočky či halušky na cibulce: Rozpuštěná slanina dodá jedinečnou chuť a haluškovač lze snadno nahradit
Staročeské zelňáky: Na křupavé slané placky z kysaného zelí a brambor stačí jen pár ingrediencí a jsou snadné na přípravu