Čalamáda
Pokud nevíte, jak zpracovat přebytky zeleniny, vyzkoušejte tento recept na chutnou čalamádu, kterou můžete využít jako jednoduchou přílohu ke grilovaným masům, nebo jako náplň do svačinových baget.
Suroviny pro 1 dávka
asi 14 skleniček-300 ml
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 685 kJ / 3 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,00 g |
Tuky | 11,90 g |
Vláknina | 154,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60,95 g |
Sůl | 151,00 g |
Sacharidy | 790,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxKM
Moje poznámka
Čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxKM
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 8 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 12 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 12 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
ZboSy před 30 minutami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 57 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 1 hodinou
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 7 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 8 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 9 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 9 hodinami
Tématické fráze:
zavařování čalamády,
rajčatová čalamáda,
čalamáda,
zavařování calamada,
čalamády,
zavařování čalamád,
nakládaná čalamáda,
nakládání čalamády,
čalamáda recept,
čalamáda bez zavařování,
čalamada zavarovani,
nakládané čalamády,
zavařovani okurková čalamada,
čalamad,
nakládaná hlíva,
nakládaní čalamád,
recepty na calamady,
čalamáda z okurek a mrkve,
nakladana hliva ustricna,
recepty čalamada
Suroviny:
cibule,
kapie,
zelí,
okurka čerstvá,
mrkev,
cukr krystal,
ocet,
deko
Komentáře (1)