Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
7 foto Hodnocení 1× Kajenský pepř: Oblíbené pikantní koření z papriček nemá s pepřem nic společného
7 foto Hodnocení 6× Jak zpracovat pálivé papriky? Přinášíme hned několik způsobů, jak s nimi naložit
7 foto Hodnocení 6× Vypěstovat chilli papričky zvládnete i v květináči. Nabízíme malý přehled jejich využití
7 foto Hodnocení 7× Jak naložit chilli papričky do nálevu? Uchovejte vlastní úrodu na zimní měsíce
7 foto Hodnocení 15× Jak pěstovat chilli papričky? Vyséváme je už od února, k růstu potřebují dlouhý čas
Hodnocení 9× Jak uchovat chilli papričky? Krásně barevné plody dají našim gulášům tu pravou chuť
Které potraviny nedávat do mikrovlnky? Nebezpečí hrozí nejen u ohřívaných hub, ohrozit zdraví může i špenát nebo celer
Hodnocení 15× Jak připravit Spaghetti aglio olio e pepperoncino? Naučíme vás rychlé, výborné a jednoduché italské jídlo
6 foto Hodnocení 10× Desatero rad na téma papriky: Jaký druh se nejlépe hodí do olejového nálevu, který na sušení nebo k plnění
Hodnocení 15× Jak uchovat chilli papričky na zimu? Vyzkoušejte různé způsoby sušení, díky kterým si uchováte pálivé plody
Hodnocení 15× Kozí nebo beraní rohy ve sladkém nálevu s rozinkami: Tento recept doporučujeme vyzkoušet
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Dip muhammara: Kouřovou chuť dodají pečené papriky a pikantní chilli vločky. Báječně ladí s grilovaným masem nebo s pita chlebem
5 foto Lékařka Kateřina Kotíková k zakázaným českým chipsům: Po požití většího množství chilli hrozí zvracení i šok, pomoci může mléko