Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Jak zpracovat nadúrodu chilli papriček? Pálivá omáčka harissa potřebuje jen pár surovin a skvěle ochutí maso i polévku
6 foto Hodnocení 1× Jak vyjmout vnitřky paprik, aniž bychom plody poškodili. Použijeme nůž nebo lžičku
7 foto Hodnocení 1× Kajenský pepř: Oblíbené pikantní koření z papriček nemá s pepřem nic společného
7 foto Hodnocení 7× Jak zpracovat pálivé papriky? Přinášíme hned několik způsobů, jak s nimi naložit
7 foto Hodnocení 6× Vypěstovat chilli papričky zvládnete i v květináči. Nabízíme malý přehled jejich využití
7 foto Hodnocení 18× Jak naložit chilli papričky do nálevu? Uchovejte vlastní úrodu na zimní měsíce
7 foto Hodnocení 17× Jak pěstovat chilli papričky? Vyséváme je už od února, k růstu potřebují dlouhý čas
Hodnocení 9× Jak uchovat chilli papričky? Krásně barevné plody dají našim gulášům tu pravou chuť
Které potraviny nedávat do mikrovlnky? Nebezpečí hrozí nejen u ohřívaných hub, ohrozit zdraví může i špenát nebo celer
Hodnocení 17× Jak připravit Spaghetti aglio olio e pepperoncino? Naučíme vás rychlé, výborné a jednoduché italské jídlo
6 foto Hodnocení 15× Desatero rad na téma papriky: Jaký druh se nejlépe hodí do olejového nálevu, který na sušení nebo k plnění
Hodnocení 16× Jak uchovat chilli papričky na zimu? Vyzkoušejte různé způsoby sušení, díky kterým si uchováte pálivé plody
Hodnocení 18× Kozí nebo beraní rohy ve sladkém nálevu s rozinkami: Tento recept doporučujeme vyzkoušet
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Dip muhammara: Kouřovou chuť dodají pečené papriky a pikantní chilli vločky. Báječně ladí s grilovaným masem nebo s pita chlebem
5 foto Lékařka Kateřina Kotíková k zakázaným českým chipsům: Po požití většího množství chilli hrozí zvracení i šok, pomoci může mléko
Holka u plotny vaří: Jak na šťavnaté řízky z kuřecích prsou? Plněné bylinkovým máslem chutnají božsky
Proč nikdy nemýt kuřecí maso před přípravou? Odborníci varují: Riskujete onemocnění i zhoršení chuti pokrmu
Luxusní broskvovo-pomerančová marmeláda s příchutí vanilky Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 vaden 55 min
Vepřová panenka s restovanou cibulí, česnekem a kapustičkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 terezicka1