Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
Jak zpracovat nadúrodu chilli papriček? Pálivá omáčka harissa potřebuje jen pár surovin a skvěle ochutí maso i polévku
6 foto Hodnocení 1× Jak vyjmout vnitřky paprik, aniž bychom plody poškodili. Použijeme nůž nebo lžičku
6 foto Hodnocení 13× Jak zpracovat různé druhy paprik? Od sladkých plodů až po ty pekelně pálivé
7 foto Hodnocení 1× Kajenský pepř: Oblíbené pikantní koření z papriček nemá s pepřem nic společného
7 foto Hodnocení 15× Jak zpracovat pálivé papriky? Přinášíme hned několik způsobů, jak s nimi naložit
7 foto Hodnocení 6× Vypěstovat chilli papričky zvládnete i v květináči. Nabízíme malý přehled jejich využití
7 foto Hodnocení 39× Jak naložit chilli papričky do nálevu? Uchovejte vlastní úrodu na zimní měsíce
7 foto Hodnocení 17× Jak pěstovat chilli papričky? Vyséváme je už od února, k růstu potřebují dlouhý čas
Hodnocení 10× Jak uchovat chilli papričky? Krásně barevné plody dají našim gulášům tu pravou chuť
Které potraviny nedávat do mikrovlnky? Nebezpečí hrozí nejen u ohřívaných hub, ohrozit zdraví může i špenát nebo celer
Hodnocení 17× Jak připravit Spaghetti aglio olio e pepperoncino? Naučíme vás rychlé, výborné a jednoduché italské jídlo
6 foto Hodnocení 20× Desatero rad na téma papriky: Jaký druh se nejlépe hodí do olejového nálevu, který na sušení nebo k plnění
Hodnocení 16× Jak uchovat chilli papričky na zimu? Vyzkoušejte různé způsoby sušení, díky kterým si uchováte pálivé plody
Hodnocení 19× Kozí nebo beraní rohy ve sladkém nálevu s rozinkami: Tento recept doporučujeme vyzkoušet
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Dip muhammara: Kouřovou chuť dodají pečené papriky a pikantní chilli vločky. Báječně ladí s grilovaným masem nebo s pita chlebem
Jak na slovenské masopustní šišky: Chuť vylepšují rozinky naložené v rumu, o vůni se postará obalení ve skořicovém cukru