Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
Exotické ovoce na Vánoce: Jak poznat zralé mango? Jde to dobře po hmatu i podle tvaru ovoce kolem stopky
Jak jednoduše oloupat granátové jablko bez ztráty šťávy a jediného zrníčka? Pomůže snadný trik s rozpůlením a miskou
Nejmenší exotické ovoce na světě: Physalis chutná jako jahody a ananas, kumquat je jako mini pomeranč, co se jí se slupkou
Zázrak jménem jackfruit: Plody exotického chlebovníku snadno upravíte jako maso. Poradíme, jak na to!
Devadesátky jsou zpátky: Kuře pečené na soli bylo dříve hitem a svou šťavnatostí zaujme i dnes, když víte, jak na to
Domácí langoše jako ze stánku? Díky kynutému těstu s jogurtem skoro nepoznáte rozdíl od maďarského originálu