Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
6 foto Hodnocení 1× Už jste vyzkoušeli fondue? Poradíme vše, co o švýcarské klasice potřebujete vědět
6 foto Hodnocení 1× Fondue, lahodný zážitek, který spojuje přátele i rodinu. Jaké varianty skrývá?
8 foto Hodnocení 25× Čokoládové fondue: Do báječné rozpuštěné čokolády se dá namočit spousta dobrot
5 foto Hodnocení 1408× Co na oslavu místo chlebíčků? Vsaďte na rozmanitost a barevnou pestrost pohoštění
Koprová omáčka podle Šroubka: česká klasika podle receptu z roku 1926 od známého prvorepublikového hoteliéra
Smetanová houbová omáčka: Nádherně voní po divokém koření, zakysaná smetana jí dá typickou chuť a báječně ji zjemní