Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Formanská makrela

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 6. 2008 09:51

Suroviny pro 4

4

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lépe je zabalit makrely po naplnění do alobalu, aby sýr nevytekl, byla by ho škoda ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karlik

2. 10. 2010 14:52

Moc dobré to bylo. V troubě na 250, v alobalu. I bez potření olejem a paprikou to bylo bezva.

Pavel (10 let)

16. 4. 2010 22:18

manm mnam mna.......:-! :-p:-p:-p:-p:-p:yes:

zizala zizala

19. 11. 2009 19:50

Hanko, mám radost, že chutnalo, děkuju za pochvalu;-)

Hanka

19. 11. 2009 19:24

Luxusní recept, vyzkoušela jsem a je to moc dobré,jen jsem neměla po ruce makrelu, tak jsem nahradila sleděm. Sýrová směs uvnitř je skvělá. Doporučuji

anomis

11. 8. 2009 16:18

To vypadá strašně zajímavě,romadúr mam ráda,ryby též a dát to dohromady, to by mě nenapadlo,vyzkouším a dávám bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: makrela recepty makrela makrela recept grilovana makrela recept na makrelu recepty makrela recepty na makrelu makrela královská kuchařka ryby recept makrela isomalt recept grilované makrely pečená makrela recept na brumíky recept na makrely makrely makrela-recepty recepty na makrely recepty z makrely recepty z ryb makrela

Suroviny: makrela, citron, sýr romadur, sůl, česnek, olej, kmín celý, olej

TopRecepty.cz

Formanská makrela

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2YW