Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
9 foto Hodnocení 1× Horký džus je vlastně nealkoholický punč. V zimě jím zahřejeme sebe i své děti
6 foto Hodnocení 1× Jak okořenit svařené víno? K lahodné vůni svařáku postačí základní koření a citrusy
Video Hodnocení 18× Horká čokoláda třemi různými způsoby, které podle videonávodu hravě zvládnete
9 foto Hodnocení 8× Jak se dělá punč? Nesmí v něm chybět náš oblíbený džus, voňavé koření a alkohol
Nápoj London Fog nadchne milovníky čaje. Alternativa kávového latté krásně zahřeje i osvěží a voní vanilkou a bergamotem
Video Hodnocení 11× Dokonalý svařák připravíte snadno a rychle. Jak na to? Zkuste náš videonávod
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě
Pozor na salmonelu z melounu! Hrozí hlavně u těch nakrájených, ale i u melounů doma špatně skladovaných
15 foto Josef Maršálek připravil sladké mrkvánky z Vysočiny: Přidejte do nich i trochu pepře, doladí to chuť, radí cukrář
Smetanová jahodová zmrzlina se dá připravit i bez zmrzlinovače. Aby v ní nezůstaly krystalky, musí se v mrazáku několikrát promíchat