Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
5 foto Hodnocení 9× Paštika z drůbežích jater podle ČSN: Tato pochoutka je vhodná i jako předkrm
Hodnocení 23× Prejt: Co to je a jaké má využití v kuchyni? Zodpovídáme otázky zvídavým kuchtíkům
6 foto Hodnocení 8× Rychlovky z jater: Inspirujte se recepty na pokrmy, které budou na stole do pár minut
Jak na skvělá drůbeží játra na cibulce: Za pár korun připravíte během chvíle jídlo, které voní a chutná perfektně
7 foto Hodnocení 15× Jak udělat játrovou omáčku? Rychle a jen s několika základními ingrediencemi
7 foto Hodnocení 1× Chyby při zpracování jater: Klaďte důraz na jejich očištění i dobu tepelné úpravy
Chalupářská játra: Vychutnejte si měkká a šťavnatá játra se zeleninovou směsí, stačí dodržovat ověřené rady a tipy
Video Hodnocení 15× Jak připravit játra na grilu? Naložená játra v pikantní marinádě chutnají báječně
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Jak zpracovat svatomartinskou husu do poslední kostičky: Šéfkuchař prozradil tři výborná jídla a recept na kaldoun