Mléko jako domácí postřik proti plísni na rajčatech se hodí hlavně preventivně. Má krátkodobou a omezenou účinnost
Bramboračka s čerstvými houbami má nezaměnitelnou chuť a mimořádnou vůni, jen je třeba zvolit ty správné houby
7 foto Hodnocení 3× Jak udělat játrovou omáčku? Rychle a jen s několika základními ingrediencemi
7 foto Hodnocení 1× Chyby při zpracování jater: Klaďte důraz na jejich očištění i dobu tepelné úpravy
Chalupářská játra: Vychutnejte si měkká a šťavnatá játra se zeleninovou směsí, stačí dodržovat ověřené rady a tipy
Video Hodnocení 14× Jak připravit játra na grilu? Naložená játra v pikantní marinádě chutnají báječně
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Připravte si vynikající játrové knedlíčky do polévky. Nejlépší jsou z jemných kuřecích jater v kombinaci se správným kořením
6 foto Hodnocení 2× Jak připravit játrovou zavářku? Dokonale doplňuje každý poctivý masový vývar
Kuřecí játra jako minutka jsou měkká, nádherně šťavnatá a plná chuti. Stačí je předem dobře připravit a správně opékat
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
Autor Švejka Jaroslav Hašek měl rád bramborový „kočičí tanec“ a popíjel grog ze tří litrů vína a litru koňaku