Retro okénko: Oplatky Mila stávaly dříve 2 Kčs. Že je v cukrovince alkohol, to však mnozí netuší dodnes
Szegedinský guláš: Vydatné jídlo s kysaným zelím skvěle zasytí, pro dokonalou chuť je důležité přidat správné koření
Holka u plotny radí: Domácí libečková sůl krásně voní a díky snadnému triku zůstane stále hezky zelená
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Připravte si vynikající játrové knedlíčky do polévky. Nejlépší jsou z jemných kuřecích jater v kombinaci se správným kořením
6 foto Hodnocení 1× Jak připravit játrovou zavářku? Dokonale doplňuje každý poctivý masový vývar
Kuřecí játra jako minutka jsou měkká, nádherně šťavnatá a plná chuti. Stačí je předem dobře připravit a správně opékat
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit
7 foto Hodnocení 206× Jak zpracovat vepřová játra? Nejlepší způsoby přípravy pro jejich dokonalou chuť
5 foto Hodnocení 664× Jak vařit játrové knedlíčky? Vyhněte se nejčastějším chybám a budou perfektní
6 foto Hodnocení 84× Jak se dělá játrová paštika? Tuto lahodnou pochoutku zvládnou i začátečníci
14 foto Hodnocení 11× Jak využít játra v kuchyni? Inspirujte se výběrem pochoutek připravených z jater
9 foto Hodnocení 3× Chyby při zpracování vnitřností: Na proprání i době tepelné úpravy opravdu záleží
Video Hodnocení 13× Drůbeží játra jsou jednoduchou pochoutkou výtečné chuti. Vyzkoušejte je s námi
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá