Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
6 foto Hodnocení 19× Jehněčí maso je křehké a šťavnaté. Jak ho správně okořenit, aby vynikla jeho chuť?
21 foto Finále Polreichova souboje restaurací zná vítěze: Netradičně postavené menu porazilo punkový přístup, rozhodování ale ztížil dezert
Hodnocení 27× Desatero rad na téma jehněčí: Co vše potřebujete vědět, abyste přípravu jehněčího masa hravě zvládli
6 foto Jak to bylo, šéfe? Pohlreich házel hlášky na Moravě. Oslňte strávníky květákovou polévkou s tvarůžky
Jak na kuře na paprice i pro začátečníky: Pomůže snadný recept i fígl s vmícháním smetany, aby bylo jídlo perfektní