Jehněčí na červeném víně
Jehněčí na červeném víně je pomalu tažené maso s bohatou a voňavou omáčkou. Víno dodá jehněčímu masu hloubku chuti a dlouhé vaření zajistí, že maso zůstane krásně šťavnaté, křehké a bude se doslova rozpadat na jazyku.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxM97
Moje poznámka
Jehněčí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxM97
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 21 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 40 minutami
Americké okurky
Ala17 před 2 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 2 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 2 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 6 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 7 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 7 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 8 hodinami
Suroviny:
maso jehněčí,
špek,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno červené,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)