Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
12 foto Hodnocení 5× Jak udělat jidáše? Připomínají Jidášovu zradu, ale jejich chuť je sladká jako med
Video Velikonoce u babičky: Jidášky podle lidové tradice zajistí zdraví na celý rok. Jen je nesmíte zapomenout potřít medem
Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
6 foto Hodnocení 9× Jakou mouku použít na jidáše? Poradíme hned několik možností, z čeho je upéct
7 foto Hodnocení 35× Chyby při pečení jidášů: Propracovanost těsta je důležitější, než se může zdát
Pět tradičních velikonočních moučníků: Klasiku v podobě mazance doplní medové jidášky, vajíčka z perníku i boží milosti
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink
Jak na skvělý nadýchaný dýňový chléb? Upečte si ho voňavý a krásně křupavý, uplatní se pak na svačinu i k večeři
Pfeferonový (feferonový) salát retro (podle ČSN z roku 1976) Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 1974andrea 15 min