Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
5 foto Hodnocení 21× Chyby v přípravě marokánek: Neodcházejte od vaření a pečte je jen do zlatavé barvy
5 foto Hodnocení 109× Jak péct biskupský chlebíček? Moučník je plný rozinek, ořechů a kandovaného ovoce
Mini štóly jako cukroví: Z tvarohového těsta jsou neuvěřitelně vláčné a vydatně posypané cukrem se rozplývají na jazyku
Panettone místo vánočky: Slavný italský moučník voní kandovaným ovocem a díky trojitému kynutí je nadýchaný jako peříčko
Video Marokánky: Měkké a vláčné cukroví s vůní Orientu se snadno připravuje a chutná naprosto fantasticky
Hodnocení 21× Jak zpracovat hrozny? Uvařte si z něj netradiční džem, lahodný sirup nebo připravte kandované hrozny
Hodnocení 44× Jak upéct biskupského beránka? Ochutnejte dokonalé spojení biskupského chlebíčku a velikonočního beránka
Anglický velikonoční koláč simnel cake zdobí mandloví „apoštolové" a nadchne hlavně milovníky marcipánu
Hodnocení 20× Kandovanou citronovou nebo pomerančovou kůru s úspěchem využijeme jako mlsání nebo do moučníků
Dort pro prezidenta T. G. Masaryka: S vůní mandlí a čokolády podle receptu slavné Marie Janků-Sandtnerové chutná božsky
Cukroví s kouzlem exotiky: Marokánky upečené podle receptu od babičky Elišky jsou ihned měkké a vláčné
Hodnocení 76× Jak upéct dobrý bílkový chlebíček? Zpracujeme do něho zbylé bílky, s postupem poradí názorné video
Hodnocení 136× Jak upéct měkké a vláčné marokánky, plné kandovaného ovoce a mandlí? Podle názorného videa to zvládne i začátečník
Jak na šťavnaté řízky z bedel: Nejlepší jsou smažené na sádle, důležité je použít do trojobalu tu správnou mouku
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
13 foto Česko bude grilovat v nové show pod taktovkou Zdeňka Pohlreicha. Ten prozradil, proč maso nikdy nenakládat do oleje