Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kandované nebo sušené ovoce v čokoládě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

9. 1. 2016 17:56

Suroviny

Porce: hodně

Nutriční hodnoty

Energie104 kJ / 25 kcal
Bílkoviny1,08 g
Tuky1,08 g
Vláknina1,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

S výsledkem jsem spokojený. Chutná to velice dobře. Je to jen jeden druh ovoce, ale stejným způsobem obaluji i další druhy sušeného ovoce včetně arašidů a vytvářím z toho směs. Postup není tak složitý jak je to tu popsané jen je třeba znát správnou teplotu obou směsí a pracovat rychle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

h4ever

9. 1. 2016 18:50

PaCaOl: Já dělám kostičky protože to smíchávám. Moje čokoládová směs obsahuje ananas (nakrájený na malé kostičky), rozinky, brusinky, arašídy. Dával jsem i mandle, ale v čokoládě chutnaj úplně stejně jako ty arašídy takže už nedělám.

První směs kterou jsem dělal:
z každého sáčku Poex (100-150g) jsem vzal polovinu surovin. To jsem smíchal. Na jednu vrstvu jsem použil jednu čokoládu + kakao + suš. mléko. Dělat to všechno pinzetou by se vám nejspíš nechtělo. Arašidy dělám zvlášť v porcelánové míse, jinak ostatní smíchám dohromady do velké mísy a dělám to najednou. Je to určitě rychlejší to dělat více najednou.

A skrytá výhoda této čokoládové směsi? Sami si určujete kolik toho sníte. Je to na odvykačku od sladkého. Ze začátku jsem si dával (k jídlu) 3 lžíce, pak 2 lžíce a nakonec jen jednu lžíci denně a to mi stačí. Takže mísa mi vystačí na měsíc a mám to schované ve větší krabičce.

PaCaOl PaCaOl

9. 1. 2016 18:29

Také dělávám, z čokolády vyndávám pinzetou na plech s alobalem a vychladit, krásně se pak proužky kůry sloupnou a opadaná čokoláda se dá znovu použít :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kandovaný pomeranč kandovaný pomeranč recept kandovaný pomeranč v čokoládě kandované pomeranče recept sušené ovoce v čokoládě recept kandování višní sušené ovoce v čokoládě kandované pomeranče recept na kandovaný pomeranč kandovane pomerance v cokolade jak kandovat ovoce kandovani broskví recepty kandování ovoce kandované ovoce v akci recept kandovaný pomeranč kandované ovoce - postup směs sušeného ovoce s čokoládou sušené pomeranče v čokoládě kandování ovoce recept top recepty kandovaný pomeranč

Suroviny: čokoláda, mléko polotučné, kakao, kůra pomerančová kandovaná

TopRecepty.cz

Kandované nebo sušené ovoce v čokoládě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mgoO